- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
üdv ismét. Szeretnék összepakolni még1 kis PC-t, viszont mostani elvárások kicsit kötöttebbek. Minél kisebb ház a cél, ATX tápmérettel. elég ha csak 1 kijárat van a házon, itt értem azt, hogy egy pci os hangkártya vagy low profilú vga férjen csak bele. nyilván itx méret. A lényeg, hogy minél kissebb legyen,, gondoltam először a Codegen MX házfajtára, viszont ekkor jutott eszembe, hogy nekem volt már itt látogatásom és nagyon segítőkészek voltatok, így ha lenne pár ötletetek ház kapcsán akkor nagyon szívesen olvasok és várok alternatívákat.
Másik a hardver. Friss legyen minél kisebb fogyasztással, DE ne legyen lomha. sandy i3 vagy valami új amd. Gondolkodtam sima i3 2100, valami itx lap, h61 is bőven elég sztem, csak legyen egy 16x pci sín. és akkor kapna egy hd 7750 vagy GT 650 LP kártyát és voálá. Ha van 1-1 játék tlán lowon elindítja akadásmentesen
Másik alternatíva az amd új Richmond fejlesztése. Egy 4 magos A10 6700 al. És emellé egy olyan kis vga-t amivel tudna crossban működni.
Egy Corsair CX 430W tápom van és azt szeretném a gépházba is beletenni majd.
Köszönöm szépen a segítséget előre is. Szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest