Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
-
Doky586
nagyúr
válasz lócitrom #22250 üzenetére
A mediainfo ezt adja az ingyenes csatornákra:
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 50.000 FPS
Original frame rate : 25.000 FPS*
Standard : Component
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Interlaced*
Scan type, store method : Separated fields*
Scan order : Top Field First*
Bits/(Pixel*Frame) : 0.067a fizetősöknél a csillagozott sorok nincsenek, de a tesztcsatornát kivéve azokat nem tudom vizsgálni a kódolás miatt.
-
Doky586
nagyúr
-
Doky586
nagyúr
Van ma (Buda)Pesten nem MindigTV DVB-T műsor amit ingyen lehet venni?
Mit régen a FőnixTV volt.. -
Doky586
nagyúr
válasz Marcsello31 #22153 üzenetére
Nem az a lényeg hogy milyen az a szobaantenna hanem az hogy jól látod-e a szobából a mindigtv tornyot..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
onlinestream.live/tv
-
Doky586
nagyúr
válasz SztiviVander #22084 üzenetére
Igen, nekem is ez van.
-
Doky586
nagyúr
Az ő boxuk hetente lefagyott, ki kellett húzni (mert még kikapcsoló gombja sem volt), csatornák sorrendje nem volt megváltoztatható, számozás nem volt megváltoztatható, kedvencek nem voltak, érzékenysége (jelszint) alulmúlhatatlan volt. Kockásodott. Ennyi nekem már elég volt.
Saját boxom szolgáltatófüggetlen, mindhárom szabványt támogatja (T2/S2/C), kártyát és CI modult is fogad, szuperérzékeny stb.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
-
Doky586
nagyúr
Tudtommal mindig 1 hónappal hosszabbítanak azon info kerül be a CI modulba a tv hálózaton keresztül, de valószínű visszavonni is ugyanígy tudnak. Nálam is volt hogy nem vette az engedélyt, ahogy nálad is kényszerített frissítést futtattak és akkor bevette. (Elvileg ha hónapokig nem használod akkor is pár óra után magáratalál) Szerencsére egy firmware frissítés ezt nálam megjavította. (ámbár megjegyzem én még a mai napig kártyát használok saját box-al, mert a tvm nem alkalmas t2/hevc-re)
-
-
Doky586
nagyúr
látom 52000 ft utánvét ...
Postpaid a szerződés
Pedig az árlistájuk alapján pont ennyire jön ki a prepaid két ci modulal.
Megvásárolt ci modulal 1évet előre kifizetve. De ha két kártyát kértél az egy szerződéshez tartozik, másnak nem átadható mert mindenképp te fizeted.[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Igen mindkettőjüknek igaza volt.
Mert elbeszéltek egymás mellett.
A kérdező conax modulról beszélt, az ügyintéző meg egybe modulról, amit valóban be kell aktiválni hogy tudják mikor kezdődik az előre fizetett fél év, ne számítson bele a bolti raktárban állás. Nyilván előbb meg kell venni hogy aktiválni lehessen.[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz pszihopata85 #21893 üzenetére
Manapság nem szabad olyan STB-t venni amin csak kártyolvasó van. Olyan kell amin az a széles pcmcia rés van (amibe a conax modul is belemegy). De conax modul sem használható már, helyette van az új előfizetői modul.
Így nem kell beszerezhetetlen kártyákra, régi cam-ra vadászni, amiről kiderülhet hogy mégse jó, hanem mehet a hivatalos eszközökkel.
-
Doky586
nagyúr
válasz stairmaster #21817 üzenetére
Innen letöltöd a csatornákat .m3u fileba és onnan bármely lejátszóval nézheted őket.
-
Doky586
nagyúr
válasz Jamby18 #21791 üzenetére
Ha a TV nem tudja az ingyenes hevc teszt csatornát fogni (amin az a négyzet járkál ide-oda) akkor abba a TVbe hiába dugod be az új CAM-ot..
Ha a szolgáltatós STB ről áttették az előfizetésed a CAM ra akkor már az stb is csak az ingyenes csatornákat fogja.
A kör bezárult.
-
Doky586
nagyúr
-
Doky586
nagyúr
Ti nem tapasztaltok néha olyat némely csatorna némely filmjénél hogy az egész film szürkés ködös mint egy torrentezett hdr film amikor nem hdr kompatibilis eszközökön van lejátszva?
Vagy csak más a feketeszint a filmben mint a többi műsornál? -
Doky586
nagyúr
válasz Dzsolo #21669 üzenetére
Honlapjuk szerint Kabhegy (ÉK) felé a jó, de akár 80km is lehet. Nézz körül hogy a környéken milyen antennák vannak.
A linkelt kettő közt semmi különbséget nem tapasztalnál. Az ingyenes csatornákhoz olcsó hdmi-s stb-t vegyél, de azok közt lehet nagy különbség is, van amelyik érzékeny, van ami tompa. Ha van arrafele valami antennás bolt érdemes érdeklődni a tapasztalatokról. -
Doky586
nagyúr
válasz kovyhun #21652 üzenetére
Bocsi, elírtam a számértéket, de nemis ez volt a lényeg.
Pont a pazarlás miatt írtam. Szerintem a legnagyobb pazarlás és környezetszennyezés ha valaki minden évben új TVt, új PCt, új eztazt vesz csak mert az új kicsit kevesebbet fogyaszt, kicsit többet tud. És leselejtezi a még tökéletesen működő előző műszaki eszközét. Nem biztos hogy addig kell használni amíg működik, de egy fogyasztáscsökkentés miatti vásárlás előtt egy megtérülési időt biztos számolnék... -
Doky586
nagyúr
válasz andatti #21620 üzenetére
Ismétlem: nem változott gyakorlatilag semmi az utóbbi évtizedben. Árusítás tekintetében.
Régen kártya + conaxmodult árultak, most ezt a két tárgyat egy tárgyként árulják ami az árlistában CI+ modulként szerepel. (de a valódi neve CAM)
Tehát nem igaz az hogy settopboxot kell bérelned tőlük. Akinek a régi időkből még van kártyája az visszakérheti (visszakérhette) az előfizetését arra ha nem tetszett a küldött settopbox, én is ezt tettem miután neten vettem független T2+hevc kompatibilis settopboxot (az enyémen van kártyahely is és tud fogadni CAM-ot is), sajnos felénk nincs kábeltévé és nem tudok magyar nyelvű független settopboxal fogható műholdas adásról sem. -
Doky586
nagyúr
válasz andatti #21616 üzenetére
Ezért írtam azt amit írtam.
Nekem öreg plazma tvm van, így csak mint monitort tudom használni hdmi-vel. A szolgáltatós stb nekem nagyon nem tetszett, vettem más gyártótól saját stb-t ami műholdat és kábeltv-t is tud a fizetős mindigtvn kívül. De ami a lényeg tud CAM modult fogadni (nemcsak kártyát). Ezt nevezik CA slotnak. Hbb-t nem ismerem, az nincs, ha kell neten pcn is tudom nézni az előfizetett csatornákat.
-
Doky586
nagyúr
válasz andatti #21614 üzenetére
Kártya + conax = CAM modul. Régen ezt két darabban (kártya + conax) adták, ma egyben (cam). TV-ken mindig is ugyanolyan nagy luk volt (nem vékony kártya nyílás) azaz nincs változás.
A tvnek tudnia kell a T2 és hevc-t ha fizetős csatornát akarsz box nélkül nézni. A szabadon foghatóknak a sima T is elég (boltban ezeken van kompatibilis jelzés - elég megtévesztően)
-
Doky586
nagyúr
válasz Adama123 #21555 üzenetére
Nálam pesten az info csatornán az info csatorna van, a hevc csatornán a hevc csatorna van a NatGeo csatorna pedig kódolt (610MHz). Valóban az oldalukon meg van hirdetve hogy elsejétől már nem kódolják a hó végéig), de láthatóan elfelejtették kikapcsolni a kódolást (igaz én elő vagyok családi csomagra fizetve és tudom nézni).
-
Doky586
nagyúr
..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Le tudod lecserélni. De..
Ha a tévéd befogja a fizetős csatornákat is (csak hang és kép nélkül) és a Hevc teszt csatornán is van kép akkor csak a tvbe dugható (pcmcia szerű) modulra kell váltanod az előfizetésed ügyfélszolgálaton (a régit visszaküldöd postán, újat meg küldenek).
Ha a tvd nem fogja be a fizetősöket vagy a teszt csatornát nem látod, akkor behelyezhető CI modulos DVB-T2 +HEVC tudású set top box kell. Kártyaolvasós nem jó. Utána ügyfélszolgálat.
(én egy Cryptobox-al mindigtvzek, igaz még régről maradt kártyával)ui: a dtt0901 nek nagyon tompa érzékenysége volt, minden más jobban veszi a jelet az antennáról, akkoriban amikor még nekem is az volt pár hetente ki kellett húzni mert befagyott
[ Szerkesztve ]
-
-
Doky586
nagyúr
válasz Doky586 #21430 üzenetére
Sajnos nem találom meg a csatornákat sem.
Előfizetésemhez már évek óta nem nyúltam. TV-n is és online is mindig minden jól működik és nézhető, de pl az "RTL"-re rákeresve sem mutatja hogy lenne RTL Most+ nevű csatorna... Se Filmbox Live sincs
A kuponkódjaim nem MT-vel kezdődnek, így lehet nem ide kéne beírni..?
Ez az utolsó számlám, de lehet ezt a számla megérkezését követő napokban lehet csak beváltani..??? -
Doky586
nagyúr
A mindigTV Premium számlámon van egy ilyen:
Örömmel értesítjük, hogy mindigtv premium előfizetése mellé jogosulttá vált a FilmBox Live használatára, az ön aktiváló kódja : XXXXXXXXXEzt hova lehet beírni? PC-n böngészőben nézném.
-
Doky586
nagyúr
válasz M.Ildiko #21148 üzenetére
De főképp a belvárosi és a panel részeken..
A peremvárosban legfeljebb adsl+iptv.De ez itt a MindigTV topik. Ide a MindigTV használók járnak. Budapest ~2˙000˙000 lakosú. Ebből ha csak fél százalék néz MindigTV-t, az is 10˙000 -es szám. Legtöbb helyen antenna sem kell, csak egy arasznyi drót (legalábbis ideiglenesen teszthez).
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz PitLee #21141 üzenetére
Kereken 4 hónapja én is feltettem egy hasonló kérdést a fővárosiakat kérdezve. Akkor a 2millió lehetséges válaszolóból kereken 0 konkrét választ kaptam, pedig a hiba napokig fennált. De senki nem volt hajlandó megnyomni a csatornaváltó gombot hogy megnézze nála is gond van-e vagy csak nálam..
Az emberek nem szeretnek egymásnak segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest