Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
-
Doky586
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik olyan program, amellyel Windows 7 alatt tudja az ember netről fogni az élő adást? Win8-10 re és telefonhoz van a bolt, de nekem Win7-re kellene. Legfőbb cél az euronews.. -
Doky586
nagyúr
Megszűnt a MindigTV alkalmazásban (is) az euronews élő adás elérhetősége..???
-
Doky586
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #14416 üzenetére
Bármit amin van
- előfizetői kártya olvasó
- HDMI kimenet
- USB (HDD-hez felvétel+lejátszás)opcionálisan:
- RCA (piros-fehér) hang kimenet (erősítőhöz), vagy
- Optikai audio kimenet (erősítőhöz) -
Doky586
nagyúr
Bemész a boltba és veszel egyet ami belefér a keretbe és adnak hozzá 1év jótállást..
Az eladót kérdezd meg: ez bugos vacak? vagy használható?
Ha azt mondja hogy használhatatlan vacak akkor ne vedd meg.
Biztos ajánl majd egy jobbat mindössze egy 0 val többért..De ha jobbat ajánlanak ennyi pénzért a többiek akkor azt vedd..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz zetman05 #14471 üzenetére
Végre kiderült a város is...
Mohol - Szentes távolsága: 100 km. Ide nagyon jó antennapark kell..
15-20m az antennamagasság? Egy földszintes ház ~4m + sátortető 3m +10m árbóc..??
Ha valami "pici" pillangó/sarok/lap antennája van azt dobja ki. Ide valami hosszú sokelemes nagy nyereségű uhf Yagi antenna kell. talán még fejerősítő is.Az antenna nem öregszik, most is jó az ami volt 30éve ha nem rozsdált szét és nem hullott szét a madarak súlya alatt. és ugyanazon sávon adtak mint akkoriban. Ezért lehet jó a szomszéd régi jugoszláv antennája.
Ott a folyó/erdő felett visz a nyomvonal ami a jelszintet csökkenti és növeli a év és napszak szerinti jelingadozást. Analóg korszakban ez csak a mákszitálás erősségét jelentette, a digitális korban meg azt hogy van kép vagy nincs kép..
-
Doky586
nagyúr
válasz Watt25 #14510 üzenetére
Én igen, csak TE nem értetted meg a lényeget.. (se a tréfát nem érted)
nem az a lényeg hogy min van a film, hanem az hogy milyen a minősége..
tudod nem csak a 21.században árulnak gyenge minőségű cuccokat, hanem már árultak az 1960-as években is olyan vegyi filmet ami nem időtálló, behomályosul, elveszti képtartalmát az idő előrehaladtával, sőt ez nemcsak a film hanem az előhívó lötty hibája is lehet... de ezek legalább olcsók voltak már akkor is.Szóval ne hidd hogy minden ami régi az jó és időtálló is...!
(legfeljebb te találkoztál csak kiválóakkal, mert az olcsóbb szalagra készültek már elvesztették képtartalmukat)
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Nálam NINCS kábelTV pedig budapesti vagyok egy nagy lakóparkban, legfeljebb IPTV lenne, de abból is csak ADSL van max 12Mbps, ha ebből lejönne az iptv sávszélessége... Műholdas volt, de inkább nem kértem tovább. Marad a MindigTV extra, de a médiamágnások miatt eléggé elfogult lett mostanában a műsorkínálat (euronews megszüntetése), nem véletlen marasztalta el már egy évvel ezelőtt is az EU magyarországot a sajtószabadság korlátozásáért..
-
Doky586
nagyúr
-
Doky586
nagyúr
válasz frovery #14597 üzenetére
nem tudom milyen processzor van benne és a boltban nem is hiszem hogy pontos választ kapnál erre az eladótól...
Csak azt mondtam hogy ha az eladó bemutatja neked hogy tud felvenni vele M1-HD adást usb hdd-re és azt mutatja hogy azt lejátsza neked bármelyik PC-n, attól még ne hidd azt hogy te (vásárlás után) ugyanezt meg tudod majd tenni pl az HBO-val... mert akkor csalódni fogsz.. ezen típusú STB esetén
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #14606 üzenetére
csak aztán ne kelljen azt mondanom hogy 'ugye megmondtam'..
igaz én sose beszéltem linuxról, de ez nem zavart senkit.. -
Doky586
nagyúr
válasz frovery #14613 üzenetére
Kár hogy megszeged saját elveidet. Maradtál volna az antennaszerelésnél...
Különben sem közölted mi a problémád a (#14594) hozzászólásommal, egyszerűen csak belém-kötöttetek indoklás nélkül.. mi ez ha nem előítélet.. Én magam teszteltem a készüléket és nem csak webes rákereséssel találom az információkat mint te..
-
Doky586
nagyúr
válasz djpundro #14765 üzenetére
A térképen olyan mintha a világos-sárga részen lennél. Az előzőekben linkelt antennák megfelelőek ha azon irányba tiszta kilátásod van. De ha pl te földszintes házban vagy és egy háztömbnyire van egy 4 szintes lakóház, vagy egy kis domb magas erdővel akkor az meghiúsíthatja a stabil vételt.
Ha van rá lehetőség és nem akarod elbukni az antenna árát akkor próbáld ki ideiglenesen kölcsön v visszaváltható antennával. De jobb ilyesmit nem esőben és télen intézni..
-
Doky586
nagyúr
válasz frovery #14775 üzenetére
"Ismételten vitába szállnék veled"
Tudom hogy egy kötekedő troll vagy, nem kell bemutatkoznod..Ha te jégesőben bontod meg a sátortetőt, lelked rajta.. legfeljebb lecsúszol a tetőről és nyakadat töröd, vagy jobb esetben csak a beázás miatt kell újravakolni és festeni az alatta levő szobákat.. engem ezek jobban zavarnának mint a kimaradó tvnézés..
(#14774) djpundro: egy 200m mély völgyben vagy..? ott nem sok esélyed van.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz jociolaszi #14802 üzenetére
"1Ft. A delóder és a Ca is"
Akkor bemegyek és veszek pár ezer darabot... majd árulom ebay-en..[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz svgyula #14909 üzenetére
"lapos mellé mindig vinnék egy oszlopot meg egy "tetőantennát"! Ezt mégis hogyan? Belegondoltatok ebbe is?"
Leírnám hogy hova kösd az antennaoszlopodat de megsértődnél..
Neked inkább a youtube-ot tudom javasolni az jön 1800-2100MHz-en is, ami a mobilnet stick beépített antennájával is jól megy, csak nehogy vidéken-hegyek közt lefedetlen területre tévedj..Alacsonyabb frekvenciákon kevesebb adóállomással sajnos nagyobb antennák kellenek..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz regvoltrossz #14995 üzenetére
Az már 1 éves telefon.. azaz már túl öreg hogy fejlesszenek rá..
Én már a Nokia OVI-Store -t sem találom a Symbianos telómra való Mindigtv app-hoz..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #15042 üzenetére
Ha az évekig használt WayteQ-jéről csak most vette észre meg hogy kódolva rögzített, gondolod ennél hamarabb fog rájönni az ellenkezőjére..? (nem bíznék a kijelentéseiben)
-
Doky586
nagyúr
válasz jociolaszi #15129 üzenetére
Nálam a TV spdif kimenetén akár 200ms kásleltetés is beállítható a hangra, szóval csak beállítás kérdése..
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest