Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmarkee
tag
A csatornák hangereje egy kész katasztrófa, random hangosabb vagy halkabb. A párbeszédek nem hallatszanak, de az összes többi hang az jó erős, pedig sima sztereonak mutatja a menü.
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
Borzalmas a hangerő szintjének az ugrálása némelyik csatornánál. Mintha nem mindegyiknél csinálná. Az RTL II-n egyszerűen élvezhetetlen a műsor.
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
válasz SztiviVander #20437 üzenetére
Nálam tegnap este óta ugyan ez van. Én egy Amiko Impulse T2/C H,265-t használok.
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
válasz tmarkee #20443 üzenetére
Folytatás: írtam az ügyfélszolgálatnak. Válaszoltak: tegyem fel az Antenna Hungáriás firmware-t. Fektettem. Ezzel most ugyan úgy hiányoznak a csatornák, semmi változás nem történt a korábbiakhoz képest. Megpróbáltam visszatenni a legfrissebb Amiko firmware-t, de az már nem volt lehetséges, mert nem engedélyezett többé. Köszönöm a "segítséget" "kedves" szolgáltató.
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
válasz gregory91 #20449 üzenetére
Köszi, 0000 volt, de nem történt semmi. Írtam ismét a cégnek, mert megállapították, hogy ha ilyen bajom van, akkor biztos a kártya a rossz. Itthon van még az eredeti szolgáltatós set top box is, összeraktam, ugyan azok a csatornák nem jelennek meg, pedig abban nincs dekóder kártya.
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
válasz garga01 #20451 üzenetére
Ez működik, köszönöm, le is cseréltem az AH-s szoftvert Ezt javasolta a cég hivatalos helpdeskje, én meg nem tudtam, hogy ez ilyen. A bajom az, hogy a hiba megoldásán nem segített semmit. Most azt állapították meg, hogy akkor biztos a kártya a hibás, de az eredeti set top box-szal sem jelennek meg a csatornák, ugyan azok a csatornák. Mindez persze csak 3 napja van így, előtte minden tökéletesen ment. Vajon mi történhetett 3 nappal ezelőtt? Mondjuk az eddigi hiányzó csatornák most sem láthatók, de most már legalább nem az AH-s szoftver van rajta.
[ Szerkesztve ]
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
válasz brazos #20455 üzenetére
Szegeden lakom. A tv régi, nem alkalmas csak a korábbira, azért vagyok kénytelen szórakozni a set top box-szal. A 13-33 csatornák nincsenek. A régi, eddig tökéletesen működő antennával használnám a szolgáltatást. Az a furcsa, hogy 3 nappal ezelőtt még minden normálisan működött. Ebben aztán van mindenféle mux. Az A, B és E mindegyik csatornája meg van. A C és a D egy része hiányzik.
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
válasz azbest #20462 üzenetére
Mindigtvextra családi csomagon van, az a 3200.-Ft/hó (kiegészítőm az nincs). Nem dugtam be fordítva a kártyát, akkor a többi kódolt csatorna se menne. Három nappal ezelőttig minden rendben ment. A kártya azóta benne volt, amióta szeptemberben kivettem a DTT-0901-ből, mert az egy nagyjából használhatatlan eszköz. Itt a fórumon egy kedves fórumtárs megosztott egy exceltáblát, az szerinti 13-33 csatornákkal van a baj, aztán a 72-78-ig, kivéve a 26-os Jim-Jam-et, az megy. Ez az exceltábla kb ugyan az mint az amit te most linkeltél.
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
válasz SztiviVander #20465 üzenetére
Akkor jó, azt írták küldenek másik conax kártyát, majd megmondják mikor tudom aktiválni.
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
Apósom most hívott, nézte volna a török nagydíjat. Nála semmilyen csatorna nincs. Két utcára lakik tőlünk, neki a DTT-9001 készüléke van, mindigtvextra családi csomaggal.
[ Szerkesztve ]
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
Fejlemény: küldtek másik kártyát, azzal minden jó. A régit vissza kell küldenem, válaszborítékban. Ugyan mi a búbánatok variáltak.
[ Szerkesztve ]
# apt upgrade
-
tmarkee
tag
válasz fezsoo #20812 üzenetére
Nálunk ilyen a versenyszféra és a piacgazdaság. Egy kicsit sárgább, egy kicsit savanyúbb, de a mienk.
Minden, amiben az állam benne van, az többé kevésbé ilyen. Melyik különb? A MÁV? A Posta? A Volánok? A kórházak? ... és a többi unalomig ismételt dolog, amin jó lenne változtatni.# apt upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest