- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtosbeats
csendes tag
válasz zsendi #25915 üzenetére
zsendi: elég hangos, sokkal durvább mint a dudával csak nem jön át a videón a fülsüketítő frekvencia (avagy le volt véve a hang, mert koncikat szoktam videózni)
egyébként szerintem bármi megszólal az meglepő (és erre van), mert nem jellemző hogy robiban lenne ahogy én tudom.Bati: igen, akkor is. úgy van beállítva a dőlésszög kapcsoló (irányba), hogy minimális lökdösésre is bekapcsol.
az a hátulütője, ha leér egyenesbe akkor már nincs dőlése a robinak akkor már nem riaszt. tehát ha lökdösik, vagy leveszik stenderről akkor 20 mp-ig hallatszik ez (csak lekapcsoltam a szomszédok miatt) utána abba marad. annál akinél oldalsztender van kicsit jobb a helyzet, mert akkor úgy kell beállítani hogy ha oldalirányból egyenes fele mozdul akkor aktiváljon, akkor 20 mp után is újraindul.
maga az eszköz 4e, mi plusz hangszoróztunk 3e-ért és nem dudára lett kötve. ez már csak azért is mert a dudának volt valami ellenállása, amivel nem akartunk szórakozni. plusz külön kulcsos kapcsolót (2-3e) építettünk be és nem a gyujtáskulcsra reagál, mert ahhoz meg mi viszont nem értünk, nem akartuk végig kiszedni a kábelezést és kiméricskélni. ezen kívűl sok kábel, elosztó
tehát mi az analfabéta verzióba nyomtuk ezért voltak "fölös költések", de így nem kellett hozzá olyan aki ért hozzá, mindimális tudással összerakható.
erről lesz majd cikk is a blogban, meg leírom a hátulütőt is (a fent említett dőlés meghatározhatósága)
[szerk.] kellett egy kb 500 Ft-os műszerdoboz amibe belement az elektronika[ Szerkesztve ]
Kiegészítő és barkács termékek: https://www.inshop.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- ASUS notebook topic
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- YouTube
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Macska topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Eureka Mignon Specialita 17NX