- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
jozsi252 #91897 üzenetére
Én 185/95 vagyok és teljesen jól elvagyok a 125-ös PCX-emmel (2019/JF64E). Néha van utas, amivel már súlyhatár környékén vagyunk, de így is élhető.
Melóba járás kb 70km oda vissza, amiben van 70km/h-ás szakasz (80-nal), és pár kilométer városon kívül is, ahol meg szoktam huzatni 90-100 közé. Mindehol a max sebesség környékén közlekedem (max+10).
Előtte 50-essel csak 1-2szer tettem meg ezt a távot, hát bele is őszültem/őrültem.
Átlagfogyasztás az órája és a tankolás alapján is 1,9l/100km. Sokat segített a nagy plexi, főleg a méreteim miatt. Nem tökörészek, nem tartom fel a forgalmat, sőt mindig én vagyok elöl, kivéve ha jön egy nagymotoros, vagy egy nagyautós száguldozó bőven sebességhatár felett.
Szóval szerintem simán élhető lenne neked is minimális kompromisszummal, viszont kompenzál az A1 kategória, a fogyasztás és az ár.
Szerintem próbálj ki mindenképpen egyet végleges döntés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24