Új hozzászólás Aktív témák

• pocokxx

Közösségépítő

válasz siti #70514 üzenetére

Igen ez így korrekt leírásnak tűnik. Én is elkezdtem számolgatni, és engem sem feltétlen győzött meg a gazdaságossága... Ha nem költök rá semmit, akkor is kb. 1000 Ft nyerek vele minden megtett 100 km után. Ami mondjuk 2 hét intenzív használattal simán összejönne. Optimista számolással (40 hét) 20x100 km-rel spórolok évi 20,000 Ft-ot. Amiből lejön a biztosítás illetve, amit rá kell költeni... Viszont gyakran kellene mozogni kétfelé családdal, valami második jármű valószínűleg kelleni fog. Ekkor kezdtünk el gondolkodni, hogy inkább robogó, mint autó. Csak ugye itt meg a rossz idő kavarhat be, mert mi van, ha esik/hideg van, és kétfelé kéne menni....?

A linkelt Yamahas is visszaírt egyébként. Az ülés zár nem zárható, más gondja állítólag nincs. Benzin szűrőt, szíjat görgőket és aksit cserélt benne. Külföldről behozott motor, tuning nincs, tökéletes működés van. Mire lenne érdemes még rákérdezni? Szerintetek?

[ Szerkesztve ]

"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

Új hozzászólás Aktív témák