Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Remélem jó helyre írok, egy kis segítség kellene egy számomra új dologban.
Kaptam ügyfelemtől rövid időn belül 2 db Linksys WRE54G Wireless range expandert. Mivel nem akartam hülyének mutatni magam, gondoltam (és mondtam) simán letesztelem őket.
Nagyjából az okés, hogy ezek kiterjesztik a Linksys Wifi routerek hatótávolságát, plusz még van egy LAN csati is rajtuk, amin gondolom netet lehet venni vezetékes gépeknek is, tehát Wifi kártyaként is lehet használni.
Hazahoztam, és itthon szembesültem azzal, hogy gőzöm sincs ehez a cucchoz
WRT54GL-em van itthon.
Hallottam arról, hogy ha megnyomom az auto config gombot egyszerre a router és a Range Expander elején, akkor ezek összepárosodnak automatice, és minden működik szépen.Na ezek reset után, autoconfig gomb nyomására nem csinálnak semmit. Önálló, Linksys nevű Wifi AP-ként látom őket, csatlakozni tudok rájuk, de a vezetékes részükön nem jön le internet
Nekem elég lenne az a funkció, hogy ezen a motyón keresztül fel tudjak vezetékes hálókártyával csatlakozni a WRT54GL-ekre.
Hogy tudom ezt kivitelezni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Elfelejtettem a film címét
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- SHADOWBLAZE nevű felhasználó egy CSALÓ
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- PlayStation 5 FAT (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest