Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz JockeyEwing #783 üzenetére
asszem hogy a gyári fw-vel én is tapasztaltam ilyet de magam megnyugtatására megbeszéltem magammal (+ a hangokkal ) , hogy csak a win-em fos.De szerencsére ez csak pár napig volt mert utánna jött a DD-WRT és minden jóra fordult......
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Rival
aktív tag
válasz JockeyEwing #795 üzenetére
Nem tudom, hogy vagy vele, én személy szerint nem javasolnám, hogy WAN oldalról is közvetlenül elérhető legyen az admin felület. Én WAN oldalról SSH-n, illetve VPN-en keresztül férek hozzá a routerhez, illetve a hálózathoz 2048 bites kulccsal... túlbiztosított? Inkább, mint ne...
-
kgbrg
tag
válasz JockeyEwing #814 üzenetére
Felteheted. Az enyém is német volt. Első bekapcsolásnál ment rá az angol firmware.
-
Jadro
veterán
válasz JockeyEwing #873 üzenetére
Lehet hogy félreérthető voltam. Megabit/s -ről beszélek nem megabyte-okról.
A router simán viszi a 10-et. Ez a topiknak megfelelő router GL változata. Az antenna egy usb 1.1-es Dlink DWL-120+ . Ez a leírása szerint 22 mbitet tud. Az usb 1.1 is bír ennyit. Erről a részről nem látok akadályt. Ha közvetlenül csatlakozok a kábelmodemre akkor is ment az esti órákban még most a döcögős időkben is 7 megabittel. Ehhez közeli értéket szeretnék elérni a wlannal is.
Kipróbáltam egy laptoppal is, amiben belső wlan antenna van (nem tudom pontosan milyen) az is hasonlót produkált sajnos. Ezért gondoltam hogy a router beállításait kell turkálni.Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz JockeyEwing #882 üzenetére
Bocs, nem hülyének akartalak nézni, csak egy esetleges egymás melletti elbeszélést tisztázni.
Most ott tartok hogy mindent kipróbáltam. Másik wlan antennát, másik routert. Egyiknél sem mászik feljebb a net 4,5 megabit/sex fölé ha wlanozok. Kábellel semmi gond. Ráadásul laptoppal is próbáltam beépített antennával. Miontha maga a wlan nem vinne át ennél többet. Pedig át kellene vinnie.Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
amargo
addikt
válasz JockeyEwing #882 üzenetére
Egy 54MBit es pontok között még is mi többet vársz 3-4 megánálbyte-nál? Én a két kezemet összecsapnám és és ráülnék, ha sikerülne 2mega felé vinniem.. 54 megabit ezekkel az eszközökkel csak elméleti.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ufonauta
aktív tag
válasz JockeyEwing #1143 üzenetére
Nekem simán hasít 20 Megával a Chello, tehát a WAN része annyit biztos bír.
Viszont a WLAN részéből az istennek sem jön ki 14-15-nél több. -
Rommel6600
őstag
válasz JockeyEwing #2087 üzenetére
Az, hogy 0-ra visszaveszed az adóteljesítményt jó ötlet, de nem biztos, hogy teljesen megszünteti a sugárzást. Mint ahogy valószínűleg az sem, hogy az access restriction-nél létrehozol egy 24/7ben érvényes szabályt ami letiltja a wireless-t. Tomato-ban van ilyen, letiltja de, hogy mit csinál -azaz sugároznak e valamennyire az antennák-, nem tudom.
-
And
veterán
válasz JockeyEwing #2087 üzenetére
"(Elég ha ott az alapértelmezett 50%-os adóteljesítményt leveszem 0-ra?)"
Ez nem az igazi megoldás, nulla úgy sem lesz a teljesítmény. A legjobb, ha a wireless alapbeállítások / network mode -ot állítod 'disable' állásba, ez ugyanis teljesen lekapcsolja a rádiómodult. Gondolom HyperWRT-nél sincs túlzottan eldugva ez a setup, a gyári fw-ben és a DDWRT-nél legalábbis gyorsan megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest