Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Én azért nem tartanék annyira ettől egy router esetén, mert bár a károsodás lehetősége valós, de egy átlag wifi-eszköz antennakimenetén párszor 10mW-os teljesítmények jellemzőek. Ez pedig az illesztetlen kimenetről akár teljes egészében visszaverődve sem okozhat nagy gondot. Wattos nagyságrend esetén inkább lehet(ne) veszélyes a végfokozatra. A kettő közül az egyik antennát amúgy is levehetjük, a router ilyenkor elég gyorsan átkapcsol a másikra, ha azon vesz értelmes forgalmat.
Szerintem az #5897-ben a kolléga nem a wifi kikapcsolása miatt akarná leszerelni az antennákat, hanem valszeg. a szokásos, rosszul értelmezett kétantennás működés miatt, ami iyen módon (egyikkel a szolgáltatóhoz csatlakozunk, másikkal a lakáson belül ismétlünk) nem kivitelezhető.
Lorant80: felesleges két, nagyon hasonló topikban futtatni ezt a témát. A látogatóik közös részhalmaza elég nagy, és a modik se nagyon szeretik. Ráadásul kevésbé átlátható, mert mindkettőben kaptál válaszokat. Hogy a témához is szóljak, a 'másik' topikban javasolt (megoldások) közül inkább a másodikat ajánlanám, a miértjét már korábban másnak is írtam: (2-es pont).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi