Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csorbi

addikt

Egy kis segítséget szeretnék kérni :R

Van egy WRT54GL routerem, és van egy gép, melyben egy TP-LINK PCI-os kártya lakozik. Eddig tökéletes volt minden, ment a net mint az állat max. jelerősségen, de pár napja a wifi kártya nem észlel semmi jelet, folyamatosan csak szkennel. Először persze hogy a kártyára gyanakodtam, de miután bevittem a munkahelyemre, ott kifogástalanul működött, talált is 7 hálózatot, a cégesre elsőre kapcsolódott is, tehát nem hinném hogy annak van baja. Hazahoztam, és persze megint semmi. Természetesen már újratelepítettem minden drivert, beállításokat, csináltam rendszervisszaállítást, stb, de semmi életjel. (XP-ről van szó)
    Ekkor lett gyanús a router, amit kihúztam, visszadugtam, resetletem többször is, az antennákat is le-felszereltem, de olyan mintha nem adnak jelet, bár a WLAN kábel szépen ég. Most full alapon van, tehát semmi titkosítás, semmi hálózatelrejtés nincs bekapcsolva, a wifi kártya mégsem érzékel semmit.

Valakinek nincs ötlete mi történhetett? :F Hogyan tudok meggyőződni arról, hogy a router tényleg ad-e jelet? (nincs semmi más hálózat a közelben, laptopot se tudok hirtelen idecsődíteni)

Előre is köszönöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák