- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hunreal #2018 üzenetére
nem égők a kérdések, mindenki volt kezdő, én is.
gyári fw-ben nem tudom, mi hol van, nem sokat használtam. ha betartod a biztonsági szabályokat, akkor érdemes 3rd party-ra frissíteni (mindjárt visszaolvasok, milyen verziójú a router, és lehet-e rá pl. dd-wrt-t, vagy tomatot tenni).
hogy volt-e hasonló probléma... keresgélj a topikban, hátha találsz valamit.
mod: wrt54g v5.x... erre a dd-wrt felmegy, más nem. az első hsz-ban találsz linket a felpakolásra. 2 részletben kell felmennie. először olvasd el, szedj le mindent (a gyári fw-t is, sose árt), aztán kezdj bele, a leírás pontos(!) betartásával. én egyszer majdnem elszúrtam, mert nem binárisan küldtem át az image-t. utána átváltottam binbe, és onnantól kezdve nagyon jól ment.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest