Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
biokill1
tag
válasz
xabolcs #1206 üzenetére
juhjj de rég volt már hogy így bele ástuk magunkat a témába...
De jelentem újra itt vagyok és most van időm kicsit törődni a lustálkodó linksysemmel
Szóval most ott tartok hogy ngabornak hála van kártya olvasóból egy sd kártya foglalatom, így valamelyik nap bele fogom varázsolni.
Viszont régen csomó dolgon átsiklottam így linux ügyileg. Azóta tisztult a zavar, de persze még mindig segg hülye vagyok a linuxhozRemélem tudsz nekem seggíteni a dolgokban
Szóval működött már neked a routeren a ctorrent? Ha igen hogy? Mit kellett még mellé szedni? Mert én mielőtt megpróbálom feltenni a progit, nyöszörög ./configure hatására c++ compilerért... meg gondolom openssl csomag is kellene neki... ezek mind befértek neked a jffs-be??
Igazság szerint azt sem tudom hogy a ctorrent kliensen (na meg később a screenen) kívül miért szükséges feltenni az optware csomagot?
Remélem tudsz segíteni egy ilyen nagyon kezdő linuxosnak mint én
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gitáros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest