Új hozzászólás Aktív témák

• kocici52

csendes tag

Kedves Hozzáértők...

Lassan feladom a próbálkozást mert nem az istenért sem áll össze.

Van egy barátom akitől kapom igy nyáron a vezeték nélküli Wifi kapcsolatot, amit egy pcmci kártyával használlok.
    Viszont kb 150-m re van tőlem, és igy nagyon gyenge.

Hozott a fiam egy linksys Wireless-g Access point-ot, a telyes neve WAP54GV31, ami esetleg jó lenne. Az az ez a kütyü látná a barátom antennáját, és tovább lan kábelen menne a laptopba.

Ma már hülyére birkoztam vele magam, de az istenért se tudom bekonfigurálni.
    Eljutottam odáig, hogy a TCP/IP protokolban átállítottam az ip címet, hogy bejöjjön a linksys menüje, /a gép automatikusan a 169.254.94.113 nak vette fel,./ de igy men tudok belépni a menüjébe.
    Ezért a gépnél állítottam át /a 192.168.1.245.-re, és igy már hozza menüjét/.
    Viszont itt gond van mert igen hülyén nézek ki a fejemböl, Ha valaki ismeri ezt a nyavaját, és segítene bekonfigutálni, /hogy mit kell belőni ahhoz, hogy rávegye a kütyü magát arra, hogy LAN-on keresztől csicseregne a laptoppal, és Wlanon látná a barátom állomását, /
    az igen boldoggá tenne.
    Természetesen a barátomhoz való belépéshez a jelszót tudom, de ennek a nyavajának a menüjén nem igazodok el. Pedig ha igaz ismeri ezt a fajta üzemmodot.

Kérnék szépen minden KEDVES NAGYTUDÁSÚ forumozót, hogy ha tud segítsen....igen nagy örömöt okozna, ha elindúlna, mert stabilabb lenne a kapcsolat a netre.

Minden segítő szándékot tisztelettel köszönök.

Üdv kocici

Új hozzászólás Aktív témák