Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7021) Stauffenberg válasza zolikaDB (#7014) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ez engem is érdekelne, mert kifizetem én akár az eredeti Gorillapod árát is ha az tényleg jobb/stabilabb és a gömbfeje is használhatóbb. Az eredetit ismerem, volt is régen, nem egy rakétatudomány, inkább rendelek Aliról ha ott is van olyan márka ami már használható. Bár én elsősorban nem dolgokhoz akarom odakötözni, inkább videózáshoz használnám, alulra összehajtva a lábakat gripnek, válltámasz is hajtogatható belőle vagy két lábat a kamera két oldala felé felhajtva fogantyúnak sem utolsó.

---

Btw lenne egy kicsivel sürgősebb feladat is, kérdésem a topikhoz: Van valami használható szuperolcsó, szuperkönnyű, szuperkicsire összehajtható utazós állvány magyarhonban (értsd: Budapesten még ma el tudok szaladni érte) ami már nem egy határszar? A hétvégére kellene, most a cégtől sem tudok hazavinni, saját Manfrotto bánattudjamilyentípusúderégimasszív állványom kölcsön van adva és amúgy is dögnehéz.

Videóhoz kéne, de nem kell kifejezetten videó állvány, statikus felvételekhez kell, illetve összehajtva a gép alatt fogantyúnak handheld felvételekhez (van IBIS, de egyedül nehezebben birkózik meg a sétálós snittekkel, akármilyen ninja mozgással is próbálkozik az ember). Már gondolkoztam a Manforro Pixi-n és a Gorillapodon is, de azokkal meg pont a statikus felvételeknél lennék nagyon behatárolva, hogy hova tudom tenni őket.

Kollégám röhögve ment ki a kocsihoz és behozott egy Hama Star 700-at a csomagtartó mélyéről, egyszer használta egy szorult helyzetben, de azért ez mégis a vicc kategória. A mérete, tömege tetszik, tényleg hurcolászós, de egy nyeklő-nyakló szar az egész és cseretalp sincs. Van ebben a méretkategóriában 20 ezer pénzig valami ennél jobb cucc? Maximum ennyit érne meg egy ilyen SOS vásárlás nekem, amúgy hagynám a fenébe, vagy rendelnék ennyiért Kínából valamit.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.