Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
válasz
memorix
üzenetére
Szia,
Értem én, hogy mindentől is függ, de igazából az lett volna a kérdés, hogy az ASUS RT-AX57 és a CUDY WR3000 között az én igényeimet alapul véve van-e jelentős érdemi előny/hátrány. Esetleg ASUS RT-AX53U még alternatíva-e.
Milyen falazatú szobáid vannak? (tégla/vastbeton/ytong/könnyűszerkezetes) valószínűleg (újépítésű társasház)
Hány szobában tervezed Wifivel kiváltani a kapcsolatot? Az egész lakásban ez kell.
Lesz -e kábeles kapcsolat? Nem igazán
Hol helyezkedik el a routered majd? Sajnos a hálószoba sarokpontján, de a szobák távolabb vannak, folyosó köti össze őket a napplival.
Mennyi eszköz csatlakozik rá? Változó, de mondjuk csúcsban 2 telefon, 1 laptop, 2 TV (pl. Netflix v. Max streaming)
Milyen Wifi szabványt támogatnak az eszközeid? Passz, de nem releváns annyira sztem.
Torrent? Ritkán, alkalmi és inkább csak letöltés NAT? Nem VPN? Nem
TV streaming lesz -e? Igen, alaklmanként Netflix, Max online játék ? Nem Ingyenes szülői felügyelet kell -e? Egyelőre nem kell, majd 1-2 év múlva inkább
Milyen wifi-t támogatnak az eszközeid? Van ami tudja a WiFi6-ot Hány eszköz csatlakozik rá? Ld. fentebb Egyidőben mennyi eszköz megy majd? Ugyanaz a válasz..
Mennyit szánsz rá? 20-30-40-50eFt. 20 inkább Mennyi a plafon egy jó router esetén? 29
Milyen sebbességet várnál el a legrosszabb Wifi vételű szobádban? HD-ben menjen a Netflix és a Max Tudsz NET kábelezni is? Nem Milyen típusú a mostani Wifi router eszközöd? Most csak szolgáltatói van, mert nemrég halt meg egyik napról a másikra Mi Router AX1800. Bár stabilnak tűnt, de a hatótáv gyengébb, mint amit a Vodafos, ill. még UPC adott (álló fehér)Tegnap egy Cudy-t vettem 21990-ért MM-ből, próbálgatom, de ha valaki másról jobban meggyőz vissza tudom vinni 14 napig. Amúgy ma pont 2000 Ft-tal még olcsóbb lett..

-
jokerone
tag
válasz
memorix
üzenetére
Köszi szépen a választ. Asus, vagy Xiaomi lesz akkor a választás.
Alapterület nem nagy (60nm) egyébként, vasbeton pedig a födém rész (de nyilván sokat számít, mert a router fent, mi lent vagyunk). Ha nem lesz jobb a helyzet marad a Mesh."+ a videok nagyobb sávszélességet igényelnek. A bejövő kapcsolatod és a mostani Wifi routered is limitált képességű."
Igen, ezt értem. Az a furcsa, hogy ha más eszköz használ youtube-ot az nem szívja el a többitől ennyire a netet, mint a samsung teló. Az brutálisan rárabol.Üdv:
Laci -
-
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
memorix
üzenetére
Köszi választ szétnézek az aprók között hátha van valami jó wifi6 router nem túl drágán.
Ha nincs,akkor maradok ennél a wifi5 tplink Deco M4 amim most van.
Most abban a szobában ahol van a router ilyesmit mérek. [kép]
Néha picit több,néha picit kevesebb,de ilyen 400-500mbit között mozog általában -
ToBeY
nagyúr
válasz
memorix
üzenetére
Két telefon ami tudja a wifi7 és két notebook ami régebbi az talán wifi 5 és 6 szabvány lehet...
Két szobás lakás a másik szoba már messzebb van ott most is gyengébb a sebesség 80-100mbit körül van csak.
1Gbps a bejövő sebesség
Lehetőleg minél jobban megközelíteni a bejövő sebességet, minél olcsóbban
Az első szobában teljesen jó a rálátás,a másik szobában nem olyan jó mert van közben 3-4 beton fal... -
smallmer
őstag
válasz
memorix
üzenetére
Van egy RT-AX58U V2 fő routerként a földszinten. Az elsőn van egy RT-AX57 és így sem tökéletes a másodikon a Wifi. Általában a legfelső szinten dolgozom és játszom a PS Portallal, így itt kellene a legjobb Wifinek, hálózatnak lennie.
Azt vettem észre, mintha néha nem jó Routerre kapcsolódnának az eszközeim. Lehet, hogy legfelül vagyok de a legalsóra kapcsolódik. Csak a telefonon látható Wifi jelzés miatt gondolom ezt, mert nincsen maxon. Amit még tudni kell, hogy vasbeton födém van.
Inkább azt mondjátok, hogy maradjak az Asus AiMesh vonalon?
Tökre vonz a Ubiquiti és a Linksys is. Kipróbálnék mást is, de ha azt mondjátok, hogy nem teszek jót így a hálózatnak, akkor oké, maradok Asus vonalon.
-
Skilly
aktív tag
válasz
memorix
üzenetére
Szia! Köszönöm, szerintem az AX59U lesz a befutó és igen kábellel lesz összekötve! Lentebb is írtál és köszönöm szépen, mindent tökéletesen kifejtettél és engem meggyőztél és ez alapján el is döntöttem!!!
ddoki: Tényleg csak az Asus márka érdekel a legjobban, hogy házon belül legyen mindkettő, de köszönöm!
Ésssss no offense.kpityu2: Köszi, még "erősebb" Asus lesz.
Dr.NX: Már eldőlt.
-
ddoki
csendes tag
válasz
memorix
üzenetére
Látom a lényeg nem ment át ! A "nagyobb lefedettség" marketinges duma.
Neked írtam nem a kérdezőnek, és ezért került off topikba. A Xiaomi úgy került képbe, hogy te rendszeresen leírod hogy az általad favorizált Asus lefedettsége nagyobb mint bármelyik másik gyártóé. Örülök hogy mellébeszélsz és megpróbálsz hülyének beállítani engem, de nem írtam, javasoltam senkinek hogy használjon mesh-ben két különböző gyártótól származó routert. Mint ahogy azt sem írtam hogy a kérdező vegyen bármit is. -
Skilly
aktív tag
válasz
memorix
üzenetére
Szia!
Bent lenne egy szobában, nem terveztem kültérre kitenni. Csak azért érdeklődöm, hogy extender vagy router, hogy melyik lenne praktikusabb, de akkor inkább router marad. Köszönöm!
kpityu2: Beltérre tervezem tenni az eszközt. Egy olcsóbb AX-52 vagy AX53U-val is tudja az AiMesh technológiát a routerem? Elég lehet az olcsóbb is vagy érdemesebb az AX53U? Előre is köszi!
-
blakey
titán
válasz
memorix
üzenetére
Asus N18U 600Mbs sebeséget tud. - nem vagy képben a router kepességeivel. Az a router gigabites, de csak 2,4 GHz-es Wifire képes, ami 600Mbps elméleti sebességet tud. Az egyik legjobb lefedettséggel bíró routter, valamint több CFW is elérhető. Az N18U-nál nagyobb lefedettséget 2 router biztosít, az AX4200-as gyengébb.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
memorix
üzenetére
A régi router/ routereidnek mi a típusa. Hátha fel lehet használni meshhez.
Nem lehet, egyrészt baromi régi, másrészt inkább igen, újat. Nincsenek vele jó tapasztalatok.Kábelezve?
A fő eszközön lenne kábel, a kültérin nem.Mennyi lenne a keret amit rá szánnál?
Minél kevesebbet.
Mekkora távolságot szeretnél lefedni?
Mondjuk egy 100m körben kinn már tök szuper lenne. Sima domborzat.Milyen márkát keresel TPLINK/Asus/?
Lényegtelen.Mennyi eszközt szeretnél rácsatlakoztatni ? Milyen eszközöket? Speciális igény ?
Semmi extra. Mobilok lógnának rajta. IP kamera kábelezve futna switchbe.A bejövő hálózat milyen 4g/5G/Kábel/optika/egyéb ?
Wireless szolgáltató, alacsony sávszél (50mbit alatt)Milyen fal van és mennyi az eszközök között? Kábelezés megoldható?
Ezt nem tudom sajnos, de első körben kábel nélkül lenne ideális.Köszi!

-
Noxy
veterán
válasz
memorix
üzenetére
Most az kifejtenéd hogy miért felejtős? Vagy abból a 70 éves Magdi anyus MM-s véleményből gondolod te is?
Az általad ajánlott routerek hozzák azt a szintet amit el lehet tőluk várni, de nem is ezzel van baj, hanem az árával. 1 db ilyen routerral nem mennék messze, egy 3 szintes házban, 38nm külső terasszal, meg 400nm kertel.
Egy ilyen router árán, 2 db Cudy-t vettem Meshbe kötve. (21+16.500)
14 db Tuya-s kütyü, xbox, tv, NAS, 3 tel.., 2 iPad, 2 pc..
Hibátlanul mennek, ott is 5Ghz van, ahol 2.4 is akadozva ment azelőtt. 60nm panelbe 1db, ugyan má.
Amúgy meg ezt le sem írtam volna, ha nem azzal kezded, hogy felejtős. Már csak azért sem mert, az ember próbál észben jobb lenni, mint pénzben. Persze a pénzét meg mindenki arra veri el, amire kedve tartja.
-
Gaben92
őstag
válasz
memorix
üzenetére
És a többieknek:
Nem lassú/gyenge hanem a firmware egy hulladék. Ha egyszer be van állítva akkor működik, de míg konfigoltam, az 5GHz konkrétan eldobta magát 10 alkalommal.Bármilyen WiFi paraméterhez nyúlok, az 5GHz ugye eltűnik egy pillanatra ami normális lenne. Csak 10/7 alkalommal eltűnik és nem jön vissza. 160MHz-et próbáltam bekapcsolni, az 5GHz eltűnt, nem jött vissza. Újraindítás, látszik, csatlakozik. Gondolom én de az eszközök egy része nem csatlakozik. Gondoltam biztos van valami nálam, de a céges Thinkpad amiben AX WiFi van, se akarja az igazságot. 160MHz kikapcsol, 5GHz eltűnik, visszajön ahogy kell, mondom szuper. Semmi nem csatlakozik, de konkrétan semmi, kivéve párom iPhone 15-je. Aztán kikapcsolta a wifit a telefonon, visszakapcsolta, nem tud többé felcsatlakozni. Router újraindít, megy minden.
Konkrétan bármihez nyúlok, az 5GHz le tud hasalni, akkor is ha nem is azt piszkálom. Hogy visszajön-e reboot nélkül az kérdőjel. A firmware kb háromszor teljesen eldobta magát mikor IP bindinget/neveket stb. állítottam a klienseknek, full reboot kellett neki. Előre félek a port forwardingtól, mert tuti az is egy több órás művelet lesz ezek fényében.
Van egy Sony XF9005 és egy Sony HT-ZF9 soundbar itthon amiket pedig egész konkrétan nem tudok működésre bírni. Még a 2.4GHz-se csatlakozik egyik sem.
Szóval nem a sebesség/erő/stb. a probléma. 1000/400 van itthon, a router beépített tesztje alapján ez be is jön, a hardware nincs leterhelve de amit összeszoptam az 5GHz-el az kritikán aluli és amikor egy factory resetbe állított soundbar nem képes a 2.4GHz-re se felmászni akkor se ha csak szimplán végignyomom a routeren az easy setupot, az már inkább az ultra gáz kategória nálam.
Volt egy Archer AC1200-am annó, azzal minden rendben volt. Aztán költözés után kábeles internet lett szóval az ment a szolgáltatói Sagemcom F@st 3896 miatt, azzal is rendben volt minden. Mikor belőttem rajta a korábban az Archeren használt SSID/jelszó párost még fel is csatlakozott automatán minden. Most viszont mindennel el kellett feledtetnem a korábbi hálózatot (ugyanaz az SSID) és csak úgy tudtam felcsatlakoztatni a WiFi-s eszközöket, már amit tudtam.
Router firmware legújabb szóval nem tudom mi mást csinálhatnék.Szóval részemről ennyi volt az Asus.
-
woodworm
veterán
-
Vasy09
őstag
válasz
memorix
üzenetére
Köszönöm, ismét!

Folyamatosan bújom a netet és ez is szembe jött..
De akkor nem térek el
Patice: Még kb 10-15 fog rákerülni.
Elvileg a 100ba bele fogok férni, de jó volna, ha stabil lenne.
A 63-ban benne van minden most.
A mostani netem 500-as, de szerintem ez is bővítésre fog kerülni. 
-
Vasy09
őstag
válasz
memorix
üzenetére
Ezzel esetleg van tapasztalatod? ASUS RT-AX89X AX6000 Dual Band WiFi 6 Router
Ez is erős lehet vajon 2.4-en?
Vagy esetleg valakinek tapasztalat vele kapcsolatban?
Amúgy kettő között vacillálok : RT-AX88U Pro vagy GT-AX6000
-
BiP
nagyúr
válasz
memorix
üzenetére
A kábelnél nincs jobb. A Wifi meg se tudja közelíteni a kábeles sebesség értékeket.
Maximálisan egyetértek.
De jelen kiépítésben most a kábel sajnos nem opció. (vagyis egy nagyon körülményes és bonyolult, nem szép opció)Ha két AX routered van nem nagy távolságra akkor picit javulhat az átvitel sebessége ha az eszközeid/router támogatja az AX szabványt. Azonban a födém és a távolság csökkenti a lehetőségeidet.
A födém adott. A távolság amúgy nem nagy. (kb. 3 méter lehet)
Két router közti sebességet szeretném javítani, ha lehet. Ezért merült fel, hogy 2 AC router helyett 2 AX router között jobb lenne-e az átvitel.#102777 kpityu2 : Köszi a tippet, bár ismerem ezeket a lapokat. Sőt, sajnálom, hogy másnak nem nagyon van ilyen. (N100-asa van Asusnak, meg Gigabyte-nak volt még korábban csomó ilyen passzív lapja, de elég szűken mérik a SATA portokat, nekem meg 4 kellett, így csak az Asrock jöhetett szóba).
Jelenleg (5éve) Asrock J5005-re van kötve az SSD+3 vinyó pár éve, előtte J3160 volt.Passzív. A vinyók azért kerregnek (főleg a WD Red-ek), és a házventi is zúg. Egy ideig a lakórészben volt, jobbnak láttuk "elrejteni". 0-24-ben azért zavaró egy nem teljesen néma gép.
(eleve azért kerültek ki a vinyók NAS-ba, hogy ne a desktop gépben kerregjenek a nappaliban) -
Vasy09
őstag
válasz
memorix
üzenetére
köszi szépen, akkor lehet tényleg az lesz, hogy nézelődöm, aztán neten rendelek és meglátjuk. ha nem válik be, megy vissza

köszi még egyszer

ahogy nézem, vannak még gamer Asus routerek is GT-AX11000 meg 16000 vagy mik

bár szerintem ezek inkább az 5GHz-es csatornákra vannak kiélezve, vagy nem?
-
memorix
senior tag
-
január
csendes tag
válasz
memorix
üzenetére
Köszi a választ!
Tavaly március/április magasságában jelent meg a Tuf 4200. Évente ad ki új routert az Asus? Vagyis érdemes várni 1 hónapot az újra?Vacillálok a TUF 4200 és a TUF 6000 között. Nem sok összehasonlító tesztet találtam, itt egy: https://www.blacktubi.com/review/tuf-ax4200/ . 2.4GHz-en és 5GHz160MHz -nél van számottevő különbség. Ha ez a sebesség különbség valós akkor inkább a nagyobbat veszem.
-
-
válasz
memorix
üzenetére
Igazából nekem tudásra elegendő az amit a Tenda AC10 tud, csak a net szakadozás zavar.
Szóval olyat keresek ami ennyit tud, nem kell egyéb. Nézegettem közbe az AX-eket, de akkor a TP-Linket kizárom, ha nem díjmentes a szülői felügyelet.
Feltételezem ez esetben a Mercusys MR60X esetében is fizetni kell a szülői felügyeletért.
Ezeket kizárva marad az ASUS. Amiket felsoroltál azoknak az ára a többszöröse a Tenda AC10-hez képest, bár ha az kell hozzá, hogy stabil net legyen.
Azt hiszem az ASUS RT-AX57 Router lesz talán a legjobb választás. Amennyiben itt ingyenes a szülői felügyelet. -
need
addikt
válasz
memorix
üzenetére
Dehogy..
Kicsit a telek 20*50 m rajta kis vityilló..ja és domb se nincsen..
Nincs kábel meg semmi.. az tuti..
Hogy mihez kellene..?
Van egy sütő berendezésem vagy is annak a vezérlése most bluetoot és a wifi jobb lenne..
Led világítás vezérlés meg pár okos dugó amit távolról indítok mint ha ott lennénk
Kamera..? az nincs de az nyekkes meg tanultam mert az othoni lakásomba van
Erre keresek valami megoldást.. ez a Hot spot dolog meg nekem nem jött be.. a gyerek telefonjára tudok netet varázsolni de másra nem.. -
Askformore
senior tag
válasz
memorix
üzenetére
Koszonom mindenkinek.
Nincs tervben semmi ilyesmi, egyidoben maximum 2 mobil es egy laptop lenne a halozaton (illetve egy klima).
Tp-link Archer Ax12 es az Asus RT-AX52 kozott van lenyegi kulonbseg? Megfelelne a Tp-link is, vagy +3000-ert inkabb az Asus?
Esetleg a fent emlitett Mercusys MR70X is elegendo erre az alap felhasznalasra?
-
BitRider
senior tag
válasz
memorix
üzenetére
Nem túl nagy a ház + kábelezve van a két szint között. A mesh-től az elvárás annyi, hogy stabilan nyomja a netet... nem nagyon van mocorgás a két szint között, így nem lenne sokszor jelváltás a források között.
A két router közt ugye egy szint van (de eltolva egy-két plusz fallal), a vastagságról fogalmam sincs (új építésű). Az AX92U jelerőssége 2/5 volt a másik szintről nézve. Mindenesetre a lefedettséggel biztos, hogy nem lesz gond, mert olyan a szobák elhelyezkedése, hogy a két router környékén van szükség jelre.
WiFi: 2 laptop, 2 telefon, 2-3 egyéb eszköz (pl. kazán)
LAN: 1 NAS, 1 NVR, 1 asztali gépA kamerákat nem tudom egyelőre, hogy min vannak. De az egyéb cuccokat megoldom switch-el, ha kell.
-
BitRider
senior tag
válasz
memorix
üzenetére
Nem szeretnék ezekkel szórakozni, így meg se nézem. Nem zárom ki az ASUS-t, csak jobban preferálnám, ha nem az lenne. De az AX92U-kat nem fogom cserélgetni, se egyéb zsonglőrködést nem végzek velük. Ezt majd az új tulajokra bízom.
A kábelek ellenőrzése és újrakötögetése lesz a következő művelet, de már új routerekkel érkeznék. Ott vagyok a linkelt oldalon és rendelném az általatok ajánlott cuccokak ahelyett, hogy itt ismételgetem magam.
-
totomusic
tag
válasz
memorix
üzenetére
Vagy választják továbbra is. Mondjuk ezek közül csak a TUF 4200-at ajánlanám, a másikat akkor, ha feleannyiba kerülne.
Amúgy rájöttem, hogy OpenWRT-t lehet Wifi kliensként is alkalmazni, így több varázslatokat is kipróbáltam vele.
Illetve sikerült egy WR1043N routert működőképessé tenni vele, viszont ilyen egy fő routernek már messze nem alkalmas. -
Multibit
nagyúr
válasz
memorix
üzenetére
Köszönöm, de... Ahogy Te is láthattad, a Dare2Live kollégának írt posztomban én is linkeltem annak a két routernek a specifikációját, amelyekről ő érdeklődött (csak azokat
). Így én is tudom, hogy milyen típusú SoC-ra épülnek. Viszont ettől még nem ismerem magukat a processzorokat, nem tudom, hogy hogyan teljesítenek a gyakorlati életben. Ezt most sem tudtam meg. De nem is fontos számomra, mert nem én vagyok az érdeklődő, nem akarok ilyen eszközöket vásárolni. Nekem ezek visszalépést jelentenének
-
Essejó
veterán
válasz
memorix
üzenetére
Erről a routerről nem tudom van-e tapasztalat de pl a Xiaomi AX3600 AIOT-nak topikja is van
Ráadásul a Xiaominál megkülönböztetjük a Kínai belpiacos és az Európai modelleket. Az előbbinél nincs az EU által előírt maximum 100 mW-os wifi adó teljesítmény korlátozás, ergo erősebb a wifije. -
Baritone
tag
válasz
memorix
üzenetére
Mint írtam nekem egy tv, és két mobil használja majd a wifit. Ezért csak egy router kellene. A kérdés igazából arra vonatkozott, hogy milyen router lenne a legjobb, mert azt már látom, hogy a vodás eszközt inkább modemként kellene működtetni és egy saját, nagyobb hatótávolságú routert kellene wifi szórásra használni. Egyelőre xiaomi ax3000 torony szerű routere tűnik szimpatikusnak. Jut eszembe, használt routert érdemes venni?
-
Pocok256
veterán
válasz
memorix
üzenetére
Okés köszi lehet lecsapok akkor az amazon dealre az a baj a tuf pénzügyileg jobb választás de pár ember sír a rossz firmware és instabilitás miatt. Még egy gyors kérdés ez a dedikált gaming vpn meg egyebek egy idő után gondolom fizetosek lesznek nem ? Vagy ez ilyen lifetime cucc ?
-
Eddy_
csendes tag
válasz
memorix
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
ROG AX6000 "csak" a dual 2.5Gbps-ben különbözik?
"Ha routernek van USB portja akkor lehet HDD -t, SSD -t, Pendrivot csatlakoztatni rá adat tárolásra."
Oké, de ki tud szolgálni TV-t/ket akár 4k tartalommal?
Értem hogy karbantartás/fentartási ktg. de ez esetben szempont lehet a kényelem vagy hogy ne az én gépemnek keljen menni 0-24 (drágább folyamatos üzemben karbantartani mint egy NAS-t szerintem.)
-
törölt tag
válasz
memorix
üzenetére
A mobil sw a sz@r!
Erre sikerült rájönnöm.
Samsung Note 10+ is wifi 6-ot tud kezelni és azon nincs hiba.
Az S22 sw-e sz@r ami nem kezeli rendesen a wifi 6-ot.
Yettel korlátlan net havi 6011 ft.
Sebesség napszaktól függetlenül 400-430 szokott lenni lefele. Felfele meg 70-100 között.
Xiaomi routere egyszerű mint a faék beállításban. Volt Tp Linkem, na abban millió beállítási lehetőség van.
CSAK bizonyos oldalalat tölt be lassan, nem mindent!!! Leírtam már nem egyszer!
Kábelesnél is van garantált tetű sebesség!Mindent magamtól már a telón megcsináltam a cikk olvasása előtt mert értek 10+ éves droid tapasztalattal hozzá és ugyan úgy sz@r. Wifi 5-re átállítottam a routert és így már jó.
A sw-t már nem javítják....ismerve a Samut. Ezért mobil csere lesz, de nem roh@dt almára.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX