- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Milyen routert?
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-19 09:15 Téma összefoglaló
▼▼▼ MILYEN ROUTERT VEGYEK? Topik összefoglaló▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. április
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
● Márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb router kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
■ Milyen netsebesség mellé kellene az eszköz?
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
-
Capella
őstag
Tőlem azután lehet a kutyának nyomkövetője is, meg a nyakába is akaszthatsz egy MiFi routert, és az tényleg mobil WiFi lesz, mert azon a környéken lesz térerő, amerre a kutya éppen van.
A kiindulás azonban nem ez volt, hanem néhány okosdugalj a telken, amit távolról akarsz kapcsolni. Meg még pár dolog, aminek net kell. Hogy lesz-e IP kamera vagy sem, mindegy, azt is ellátná.
Erre pedig pont az egyik megfelelő az általad kérdezett TP-Link TL-MR6400.
Én meg arra próbáltam felhívni a figyelmed, hogy a telekre nem igazán való a hordozható, akkus MiFi, mégha első blikkre praktikusak is tűnik. De te tudod, mit szeretnél. -
Capella
őstag
A hordozhatóság persze előny, ha épp az a cél.
Viszont állandó használatra, meg úgy, hogy otthagyd egy helyszínen, ahol nem vagy ott rendszeresen, pont az akku a gond, mert nem célszerű állandóra a töltőn hagyni.
Nekem is van hasonló MiFi, készülékkedvezménnyel "vettem" gyakorlatilag ingyen sok évvel ezelőtt, hogy jó lesz valamire.
Gyakorlatilag szinte sosem használtam, mert akkor már inkább jobb volt a telefonon bekapcsolni a hotspotot.
-
kpityu2
addikt
-
kpityu2
addikt
-
kpityu2
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
kpityu2
addikt
-
memorix
senior tag
-
blakey
titán
-
kali
legenda
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Természetesen van más is!
time.kfki.hu
0.europe.pool.ntp.org, 1.europe.pool.ntp.org, 2.europe.pool.ntp.org
0.africa.pool.ntp.org, 1.africa.pool.ntp.org, 2.africa.pool.ntp.org
0.asia.pool.ntp.org, 1.asia.pool.ntp.org, 2.asia.pool.ntp.org
0.oceania.pool.ntp.org, 1.oceania.pool.ntp.org, 2.oceania.pool.ntp.org
0.north-america.pool.ntp.org, 1.north-america.pool.ntp.org, 2.north-america.pool.ntp.org
0.south-america.pool.ntp.org, 1.south-america.pool.ntp.org, 2.south-america.pool.ntp.org
0.us.pool.ntp.org, 1.us.pool.ntp.org, 2.us.pool.ntp.org -
vargalex
félisten
-
Brogyi
őstag
-
ladanyii
csendes tag
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
Brogyi
őstag
-
Brogyi
őstag
Azert hulyeseget ne terjesszunk. Nezzuk eloszor a firmware frissitesi gyakorisagot:
Release Date Jul 22, 2009
Release Date Jul 28, 2009
Release Date Jul 31, 2009
Release Date Aug 24, 2009
Release Date Sep 11, 2009
Release Date Sep 22, 2009
Release Date Sep 28, 2009
Release Date Oct 29, 2009
Release Date Dec 31, 2009
Release Date Jan 05, 2010_For SmallNetbuilder
Release Date Apr 29, 2010
Release Date Apr 30, 2010
Release Date May 13, 2010*** NAT session up to 30000
Release Date May 21, 2010*** NAT session up to 50000
Release Date Jun 28, 2010
Release Date Sep 17, 2010*** Support Turbo-NAT
En ezzel a firmware update-tel teljesen meg vagyok elegedve.Ezek nem lustak, sot hallgattak a smallnetbuilder keresre is.Szoval egy allitasod mar nem igaz.
" NAS támogatás hiánya"
Nem tudom mire gondolsz ,mert igy ez baromsag.A NAS egy eszkoz a halon amit minden router-nek le kell kezelni. Ha nem igy van akkor ird le legyszi mert nem akarok hulyen meghalni.
Honapokig mukodott nalam egy Freenas.Transmission allandoan ment. Semmi bajom nem volt.
Nekem teljesen elegendo volt a wifi teljesitmenye, de most mar leirom ,mert kikenyszeritetted belolem az igazsagot. A masik ok amiert tartalekba kerult a TP-Link 1043 az a WIFI.
Panaszkodott a szomszed ,hogy szakadozik a net. Betettem a 9850-et es nem jott panasz.
Na, innentol mar a WIFI sz@r kijelentesed sem igaz.
Gondolom most sok TP-Link fan megszolal majd hogy nem ua. chanel. Jelentem teljesen ua. azon a frekin, csatornan uzemelt mind a ket router.
Most valassz tipust nagy okos.
Nem szeretem mikor marhasagokat irtok le semmi alap nelkul.
Nalam ez a helyzet.Nem fikazom en a 1043-ast, mert tudom mire kepes, es most is azt mondom, hogy a hardware ko kemeny, de soft az siralmas.
Jo hetveget mindenkinek.Valaszt ne varjatok ,mert merges vagyok, majd ha lehiggadtam.
-
kali
legenda
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
-
bivalyolo
őstag
-
bivalyolo
őstag
-
Beri
addikt
Ugyanarra a chipre épül mind a kettő, csak a 1043-tól kapsz egy gigabites switchet, meg még egy wifi rádiót pluszban, ráadásul olcsóbban.
VGYke: A wirelessnetview mindenre 54-et ír, ne lepődj meg rajta. Csak arra jó igazán, hogy megnézd, hányas csatornán szór már valaki a környezetedben.
Ki kéne próbálni egy másik hálókártyával mit megy a DIR-655-öd... Ha érdekel teszt, smallnetbuilderék mértek vele 100Mbitet felfelé és 83-at lefelé [link], persze nem 73%-os jelszint mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Milyen routert?
- (kiemelt téma)
● Olvasd el az összefoglalót!
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX