Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
memorix
senior tag
Nem lesz probléma a routerrel és wireguardal sem.
Amúgy a AX59U routerben ugyan az Mediatek chip van mint a TUF AX4200 és a TUF AX6000-ban.
Azt kell tudni erről, hogy Az RT-AX59U terület lefedettsége nagyon erős, részben az Xtra Range 2.0 néven ismert szolgáltatásnak köszönhető.
Ez a MediaTek által kifejlesztett funkció a Wi-Fi 7 számára, de a Wi-Fi 6 útválasztókban is engedélyezték ezt a szolgáltatást.
A Mediatek szerint ez a funkció ideális körülmények között akár 4,5 méterrel is növelheti a beltéri hatótávolságot.
-
memorix
senior tag
Szerintem amit linkeltek, felejtős.
Inkább ilyet nézzél:
Ezeket érdemes nézegetni. Mivel sok pici eszközöd van és látom szeretnél NAS, TV -t használni ahhoz 512MB RAM és egy erősebb CPU kell a routerbe.
TUF AX3000 V2 36eft
ASUS AX59u 36eft
TUF AX 4200 46eftNálunk TUF AX 4200, AX92U van és mindegyik atom stabil sok eszközzel NAS, TV -l.
-
Tosee
őstag
Szia!
A menüje valóban kicsit fapados 1-2 bug van benne, de ha érzel rá hajlandóságot, akkor ha jól tudom OpenWRT kompatibilis (nem volt időm tesztelni). Azon már mindent IS be tudsz állítani rajta.
Egyetlen hátrány amit tapasztaltam a gyári rendszerrel, hogy hiába állítottam be a VPN hozzáférésnél (OpenVPN, WireGuard), hogy a csatlakoztatott kliens internet forgalma is ezen haladjon át, ne csak a helyi hálózathoz férjen hozzá, nem akart sikerülni! -
Nincsen velük tapasztalat.
Miért pont ezeket nézted ki?Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Leginkább.
Gubek-Einste
Dr.NX