Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
drmotto #41347 üzenetére
Ez 100%, hogy nem a foobar hibája - vagyis, hogy a te verzióddal mi történhetett, azt nem tudom, de maga a program jó. Én 600 GB zenét kezelek vele úgy, hogy 10 éve ugyanaz az adag bent van az adatbázisában, mivel ratingelem is őket, és még soha nem akadt. Max olyan van, hogy olyan zenét indítok el, amit a menet közben leállított HDD-ről töltene be, ilyenkor kell várni pár mp-et, hogy elinduljon.
Próbáld ki ezt a verziót, amibe beraktam 1-2 plugint, és kapott sötét felületet, és saját színeket: foobar2000 1.3.15 Portable.zip
Ha ezzel is akad (soha nem találkoztam még ilyennel, pedig már sok száz embernek raktam fel a lejátszót), akkor biztos, hogy a hardvereiddel, vagy azok meghajtóprogramjával van valami gebasz. Alternatíva lehet az AIMP, de az inkább csak a WinAmp függőknek nyújt segítséget a leszokáshoz, de nem egy foobar2000 szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout New Vegas Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest