Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-17 09:07:26

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8612) BullZeye válasza junkpod (#8611) üzenetére


BullZeye
veterán

Egyszerű következtetés, van benne ventilátor, ventilátor pörög, aminek hangja van, ergó hangosabb. Ehhez még látnom se kell képet róla, elég egy manualt elolvasni. (és a beszámolók róla nem arról tanúskodnak, hogy teljesen hangtalan lenne)

Gyári DLNA szerverek NAS-okon (ahogy tudom, de ezt már régebben olvastam, lehet azóta változott) licenselési problémák miatt használnak olyan DLNA szerver-t ami nem támogatja a külső feliratokat, szóval ebben sem lesz jobb.

Vinyó nincs benne, azaz amennyivel olcsóbb, annyival lesz drágább, ehhez se kell látnom még képet sem.

Net tele van sírásokkal, hogy Zyxel milyen rossz, ehhez megint csak még képet se kell látnom róla, elég elolvasni miket írnak róla.

Vagy most magadat akarod meggyőzni, és nem engem? Mert engem nem különösebben érdekel, hogy ki mit vesz, és hogy használja, de tényleg.

Nem viccből írja mindenki, hogy ha normális NAS kell akkor QNAP vagy Synology, ha olcsó meg WD My Cloud.

Ettől függetlenül eszem ágában sem volt a lelkedbe gázolni ilyen "felelőtlen" kijelentésekkel, amiket alig pár hónapos olvasgatás előzött meg. :\

Remélem boldogan fogod használni hosszú távon is a Zyxel-t és tényleg nem lesz semmilyen problémád vele, és meg leszel elégedve vele.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.