Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

veterán

válasz BullZeye #8612 üzenetére

Engem aztán nem bántottál meg. Azt viszont szeretném, hogy tanácsot saját tapasztalat alapján adj. Az internetes fórumokon összegyűlt tapasztalatok összefoglalására ott a kereső és a google, semmi szükség nincs arra, hogy még egyszer leírd, hogy mit olvastál valamiről, csak egyel több hsz, ami bár véleménynek tűnik, de csak szajkózás.

Magamat (s másokat sem) akarok meggyőzni se a Zyxelről sem másról. Amit vettem az igényeim és a lehetőségeim mérlegelése alapján vettem (mint sok minden mást is) és remélem beválik majd. Amit eddig a Zyxelről írtam az nem is vélemény hanem tapasztalati tény volt. Sőt én voltam aki először megkérdőjelezte a kolléga választását, pedig az én bejegyzésemre reagálva rendelte meg.

Ez viszont vélemény: a NAS-okkal szembeni (bármelyik termék) negatív tapasztalatok fele a hibás elvárásokból, másik fele pedig a hozzá nem értésből fakad. Sokszor már az alapoknál elvérzik az egész. pl. transzkódolva DLNA-n nézni filmeket eleve elvetélt ötlet, a DLNA-t nem erre találták ki, hanem pl a mobilodról tudj tartalmakat kijelzőkre továbbítani. Full hd 23,976 filmet nincs értelme transzkódolni, akkor inkább le kell szedni a camera verziót 300MB méretben és a tv lejátszójával usbről megnézni.

A NAS adattárolásra és elérésre való, a többi mind vakítás.

Box's don't touch!

• spiky03

veterán

válasz BullZeye #8612 üzenetére

én. pl boldogan használok egy 310-est.
    megy rajta rendesen a töltés, meg a filmeket elerem a bd lejátszóval.
    én az nfs megosztast használom ehhez.
    úgyhogy amire nekem kell arra teljesen jó
    a ventije lehet, hogy egy picit hangos, de nem zavaró, kint van a nappali sarkában.

SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal

Új hozzászólás Aktív témák