- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani megbízható klímás céget?
Olyanra gondoltam, aki nem akar rábeszélni a drága és csobogós Daikinre vagy olcsó vagy épp drága és hangos kínai vackokra, szakszerűen szereli fel és szakszerűen elvégzi a klímák időszakos tisztítását. Olyat már találtam itt akivel volt gond :/ . Akit elsőre választottam, arról kiderült van vagy négy klímás webshopja, ez kicsit elbizonytalanított vele szemben. -
_Atesz
addikt
válasz
Remekelek28 #59337 üzenetére
Nem a csend az elsődleges, inkább a minőség. Azt mondták, hogy alapvetően nem szeretnek foglalkozni ilyen szekunder termékekkel, pl. LG, Whirlpool, stb.
Japán klímát is feldobtam, de annál meg azt mondták, hogy nem ér annyival többet.
Szóval ezért maradnék a Midea - Gree vonalon, nem akarok okosabb lenni náluk.
Alapvetően Midea-t forgalmaznak, tehát az lenne az ésszerűbb.
Ha senki nem tud jobbat, akkor marad Velen fórumtárs javaslata. -
gya/352
tag
válasz
gya/352 #59222 üzenetére
Beszéltem egy klímással. Elmondtam a kívánságaimat, különösen a csendes üzemmódot. Az ő ajánlott készüléke a Hisense Energy SE, vagy méginkább a Hisense Energy Pro lenne, illetve a Hitachi Standard. Számomra egyik sem ismert. Van esetleg ezekről valakinek tapasztalata, véleménye?
-
_Atesz
addikt
válasz
South Velen #59333 üzenetére
Köszi, akkor valszeg az lesz.
Többieknek: ez a lista (300k körül vagyunk, ezeket nem nevezném olcsónak), de ha tudtok valami jobb Midea-t, vagy Gree-t írjátok és rákérdezek náluk.
-
South Velen
addikt
válasz
_Atesz #59330 üzenetére
Ha ebből kell választani, akkor Midea All Easy Pro.
A Gree nem tud rendesen leszabályozni, és hangos is.
Az AUX Delta 2-ről kevés vélemény van.
Az All Easy Pro-ról amit találtam véleményt különböző csoportokban, dícsérték fűtésre. Ráadásul mint felfedeztük, már az abszolút fűtésre pozicionált Oasis Plus-hoz is az All Easy Pro kültérijét teszik újabban.. -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
MIDEA split klímám van, aminek elég hangos a beltérije, berezonál, és köpködi is a vizet
Van lehetőség csak a beltéri cseréjére márkán belül, vagy ilyenkor a kültérivel együtt kell cserélni?Köszönöm
-
_Atesz
addikt
Sziasztok
Segítséget kérnék.
Helyi klímás összeírt nekem pár klímát, ebből kellene választanom.
Kb. 20nm-es szobába lenne, hűtés és fűtés (akár -20c-ban is) télen-nyáron..
Csendest szeretnék, minőségit, energiatakarékost..
Applikáció nem lényeg.
Ez a menü, melyik legyen?:
Aux Delta 2: [link]
Midea xtreme save pro: [link]
Midea all easy pro: [link]
Gree comfort x: [link]
Gree amber uv: [link]Ár nem lényeg, nincs amúgy sem nagy különbség köztük.
-
Fűtésre szeretnék klímát venni.
Van egy 15nm-es helyiség, ahonnan 2 boltíven át nyílik egy 2nm-es és 10 nm-es helyiség, mindkettő hidegebb helyiség, a 15nm-es helyiségből fűtődnek főleg, de nem is kell annyira melegnek lenniük.2 Nord jött számításba, mindkettő -25 fokig működik. Ilyen kis helyre elegendő a kisebb is?
NORD RAC TANAMI NWH09AFC-K6DNA4F I/O 2,7 KW
Ajánlott: 20-30 nmNORD RAC TANAMI NWH12AFCXB-K6DNA4F I/O 3,5 KW
Ajánlott: 30-40 nm -
ftamas0201
senior tag
válasz
szimcsi #59321 üzenetére
Esetleg egy alternatív megoldásként még működhet, hogy mikor abba akarod hagyni a hűtést, ugyanúgy hűtés üzemmódban hagyod a gépet viszont a hőfokot a távirányítón feltolod mondjuk 30 fokra. Ilyenkor a kültéri leáll, mert ugye úgy érzékeli, hogy elérte a beállított hőfokot, viszont a beltériben biztosan van minimális ventilátor fordulatszám ebben az esetben is és hagyod menni mondjuk fél órát. Ilyenkor már nem fog hűteni csak a benti ventilátor fokozat megy. Persze addig told fel a hőfokot a távirányítón hogy biztosan ne érje el azt a gép és ne kezdjen el újra hűteni
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Egy barátom kért meg, hogy segítsek klímát venni neki egy családi házba.
3 darabra gondolt. És mindháromnál fontos lenne a fűtés is.
Van egy 70nm nappal ami 2 szintes.
Van egy 35 nm-es szoba.
És van egy 12 nm-es kisszoba.
Én perferát javasoltam neki 2db 3,5kw-ost
És egy darab 2,5 kw.-ost.Vagy tudtok ajánlani a fűtésben jó Pl Gree vagy polárt?
Halk legyen és 2AA vagy 3AA
-
danna27
csendes újonc
Esetleg a kettő közül melyik lehet a jobb?
https://www.ventil.hu/ariston-nuos-evo-a-110-wh-hoszivattyus-fali-hmv-vizmelegito-110-literes.57638.phtml?gclid=CjwKCAjw_b6WBhAQEiwAp4HyIJRQpaAMa-Hbs45_OEEoscxzMApWlK_vF9ywPZEmDoDtTqTuwa-4OBoCIQAQAvD_BwE
vagy
https://aktivkft.hu/ariston-velis-evo-100-villanybojler-elektromos-vizmelegito-1-5kw-3626147r
-
szimcsi
senior tag
Köszi, meg mindenki másnak is a választ.
Nagyjából tisztában vagyok a klímám ilyesfajta opcióival, mivel pár éve használom, csak időnként látom itt, hogy emlegetik a fan funkciót, szárítás céljából.
Ezért kérdeztem, hogy olyan esetben, ha az enyémen nincs ilyen funkció, akkor mit ajánlatos tenni kikapcsolás előtt.
Felmerült vkitől az univerzális távirányító, ez lehet egy opció, köszönöm, de lehet e mást?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest