Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz Lacielvtárs #21698 üzenetére
Tárva, nyitva minden redőnyt sem tudom lehúzni - festek......
"in medias res"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Csabroncka #21697 üzenetére
Nálunk ~32 fok volt szobán belül, napon nem mértem, inkább.
Én most csak azért járatom, hogy dolgozzon, meg, megy az ismerkedés.
De jah, huzattal egész élhető a hőmérséklet lakáson belül.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz Csabroncka #21697 üzenetére
Hát ebben is mintha igazad lenne
Szippant amennyit szippant, csak csinaljon jó időt a 'farkasorditomelegbenis'De igazad van, az lesz majd az igazi teszt időszak
26 fok?
[kép][ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Csabroncka
addikt
Felhívnám a figyelmeteket ara, hogy nyári idő van, de nincsen meleg szerintem sokan kiegyeznénk ilyen időjárásban egész nyárra!
Szóval ez nem klímázós idő, még itt a panelban is 26 fok van, úgy, hogy mázolok és tárva nyitva minden!
Szóval örüljetek, de tavaly nálam az erkélyen 54 fokot mért a hőmérő uh. nem sütött rá a nap. Szóval amikor
...uni izzasztó meleg van a szoknya alatt, na akkor kell igazán beröffenteni és tesztelni, mennyit szippant a hálózatból, hogy 40 helyett 25 legyen.[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #21694 üzenetére
Szerintem rendben lesz. A legtávolabbi szoba már kicsit lassabban hűl, de átmegy oda is. Szal szerintem jó lesz.
Köszi, kelleni fog, szinte biztos, hogy jó meleg nyarunk lesz. Az igazi teszt akkor jön majd.
Mezga Aladár: tudom, de ugye erkélyre tettük a kültérit, és még azt is meg tudom oldani, hogy ne tűzze telibe a nap. De, mivel belülre tették, így eleve nem kap végig napot. Persze, fogja sütni a nap, de nem úgy, mintha a "szobafalon" lenne.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz hackeeeee #21693 üzenetére
No annak örülök hogy akár három szobát is le tud hűteni korrektül.
En is próbáltam a fűtést, az is korrekt, igaz érdemben csak a nagyszobat tudja normálisan felfuteni, de hat nálam nahy a belmagasság, így futesre nem igazán lesz alkalmas, max csak rasegitsre...Én is próbáltam a ventit, korrektül mozgatja a levegőt, én is meglepodtem rajta...
És mégis halk.
No akkor kellemes hűvös órákat kívánok hozzá, foleg nyáron a nagy melegben.
Mondjuk az sem semmi hogy április végén már 31 fok van"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #21692 üzenetére
Jah simán, bár amíg elkezdi áthűteni a szomszéd szobát, addig a beltérit max (3-as) ventin kell járatni, miután ott elkezd lehülni, akkor már akár auto-n is mehet, mert utána már szépen átmegy a hideg levegő a 3. szobába is, és onnantól halk. Lényegében ez az egész lakást hűti.
De, még csak idáig jutottunk, plusz a fűtést próbáltam ki. Na meg, a ventilátormódot, teljesen jól mozgatja a levegőt.
Ezt az auto módot fogom még kipróbálni, hogy mennyi idő alatt hűt le rendesen. Most, nagyjából 2 órát ment, hűtésben adtam neki 24 fokot, az Én szobámban tartotta, 24-24.2 fok volt, tesóméknál is 25 alatt, pedig ott csak az ajtón ment befelé a levegő.
Amíg hűtök, addig Nálam a Swing is tabu, mert úgy közel sem tol át annyi levegőt a másik szobába, hogy rendesen hűljön, én pedig szinte már vacogok.
De még ugye vannak munkálatok, mert a vezetékelését meg kell csinálni, plusz majd még megkapja a külön biztit. De így is úgy tűnik, hogy bírja. (kopkopkop), de meg lesz csinálva hamarosan. De még a kinti bizti cseréjére is várunk.
Szerintem jó lesz ez, csak még rá kell érezni, hogy, hogy és mint dolgozzon.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz hackeeeee #21688 üzenetére
Látom Kend 'is bekapcsolta az újdonságot
Nálam is megy már, és imadom...
Tényleg más világ igy otthon lenni.
Nálam olyan szepen vissza szabályozza magát a klíma, hogy csak épphogy mozdul a hideg levegő, a kültéri olyan csendes mintha nem is menne, csak a ventilátoron látom hogy lassan de forogÉs nálad a másik szobába is 'atfolyik' a hideg levegő?
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Male
nagyúr
válasz Remekelek28 #21681 üzenetére
Vagy csak kezd lemerülni benne az elem... pár napja vissza kellett kapcsolnom fűtésre, nyomkodom, nem akar bekapcsolni, aztán bekapcsol, de nem fűt, nem csipog, össze-vissza csipog, stb... nyomkodtam a resetet a távirányítón, az is be volt bolondulva, össze-vissza jelzett mindent, ekkor lett gyanús, kicseréltem az elemet, megy szépen ( úgy tűnik, a kijelzőhöz még elég volt az elem, de a normális működéshez már nem )
-
pjen
félisten
válasz Remekelek28 #21687 üzenetére
Próba szerencse.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valami hasonlót találtam Én is.
Ha engedi majd a szezon ez lesz, aztán meglátjuk majd mi sül ki belőle. A ventilátor egy ideig biztosan nem auto-n fog menni, mert másik szobákba is tolnia kell át a levegőt.
Amúgy, ehhez kapcsolódóan, ha eléri a hőfokot, akkor auto-n általában ventilátor módba vált, vagy ki is kapcsolja a gépet? Vagy ez is gépfüggő?
Véleményem szubjektív...
-
pjen
félisten
válasz Remekelek28 #21683 üzenetére
A gyártótól,forgalmazótól nem Tudsz rendelni egy eredeti távot?
-
pjen
félisten
válasz Remekelek28 #21681 üzenetére
Azt eddig nem írtad,hogy nem eredeti a táv.Ha van infrás telód egész jó app ok vannak az árúházban.Én leszedtem HTC M7 re pana progit,és jól kezeli a klímát.
-
Chaser
legenda
válasz Remekelek28 #21679 üzenetére
ha nem reagál gombokra, biztos nincs rendben vele valami, szép lenne már ha nem reagál és azt mondja a szerelő jó, én azt mondtam volna neki ott az ajtó ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Remekelek28
őstag
Elvileg ki lehet,de szerintem be sincs kapcsolva. Amikor a szerelő kint volt,csak a gázt nézte meg,mert mondtam neki,hogy szerintem nem fúj megfelelő hideget. Méricskéli kivül belül,a távirányitót is babrálta,beállitotta,hogy ne fújjon dohos szagú levegőt,majd azt,mondja,h ez a klima tökéletes. 4 percért elkért 5000 ft ot. Pedig a szomszéd tömbben lakik. Hivatalos klimás.
-
pjen
félisten
válasz Remekelek28 #21677 üzenetére
Akkor még sincs minden rendben a klímával,hiába volt kint a szerelő.Nem lehet azt az energia takarékos módot kikapcsolni?
-
pjen
félisten
válasz Remekelek28 #21674 üzenetére
Szia.Nem ismerem,azt a klímát,de nem lehet,hogy nem változik annyit a hőmérséklet,hogy be kelljen kapcsolnia?Bezár a fedél,és folyamatos lassú ventivel ellenőrzi a hőmérsékletet.Ez csak egy tipp.
-
pjen
félisten
válasz hackeeeee #21648 üzenetére
Automatikus téli-nyári átváltás. Automata üzemmódban a Gree klíma időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.szerintem próbálgatni kell,ezt a gree kezelésiben találtam.
-
Remekelek28
őstag
Üdv
Az mitől lehet,hogy az LG oldalfali klimám egy kb fél órát,majd villog rajta az energiatakarékos mód,bezár a fedél és tovább villog akár órákig. A távirányitóra nem reagál,csak akkor szűnik meg a villogás,ha áramtalanitom.
A klimával amugy minden randben van,nemrég volt kint egy szerelő.[ Szerkesztve ]
-
-
11szerelő
csendes tag
válasz Csabroncka #21670 üzenetére
Én a Gree-ről beszéltem.
-
Csabroncka
addikt
válasz 11szerelő #21667 üzenetére
felesleges túlmagyarázni!
1. én mondom meg milyen hőmérséklet legyen automata módban +- 2 fok hiszterézissel
2. a gép eldönti, hogy alacsonyabb vagy magasabb a szobahőmérséklete
3. a beállított hőmérséklethez képest +- 2 fokon semmit nem csinál a klíma, csak sasolaj a hőmérsékletet
"in medias res"
-
11szerelő
csendes tag
Ha hűtést, vagy fűtést választasz ki a MODE gombbal, akkor a fanspeed, vagy speed, vagy vent gombbal tudsz állítani beltéri ventillátor sebességet több fokozatban, és ezek között van automata is.
A MODE gombbal beállított hűtés, vagy fűtés parancsnál állítható a hőfok AUTOMATA VENTILLÁTOR SEBESSÉGNÉL.
Ha AUTOMATA parancsot választasz ki a MODE gombbal, akkor 25 Celsius fokot fog tartani a klíma, a kijelzőn nem mutat hőfokot,tehát nem lehet állítani, ha hidegebb van fűteni fog, ha melegebb van hűteni.
Kétféle automata beállítási lehetőség van: ventillátor sebesség, vagy hűtési, fűtési üzemmód.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ZnVjaw0K #21664 üzenetére
Én is így gondolom, mert ott a kültéri nem is dolgozik, csak a beltéri. De, ki fogom próbálni.
@pjen: Még próbálgatom majd, megpróbálok rájönni, hogy hogy, és miként van ez. Ennyit próbáltam, hogy 23 fokra állított hűtő módról áttettem auto-ra, és azonnal 25 fokot mutatott a beltéri, majd ha visszamentem hűtésre, akkor ugyan úgy 23.
Véleményem szubjektív...
-
ZnVjaw0K
tag
válasz hackeeeee #21661 üzenetére
Szerintem az arra való, hogy ott is be tudod állítani előre a hőmérsékletet, hogy ha majd átkapcsolsz hűtésre vagy fűtésre, akkor egyből jó hőfokon legyen. Hogy pl fölöslegesen ne induljon a kompresszor ha úgyis átállítanád olyan értékre ahol még nem indul.
Sima ventilátor módot én csak úgy tudom elképzelni, hogy csak a ventilátor megy, az meg nem igazán változtat a hőmérsékleten. Abban a módban nem sok értelme van a fokok állítgatásának, de javítsatok ki. -
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, pl. Nekem be van állítva 23 fokra hűtésre, és átrakom auto módra, akkor is beáll 25-re, vagyis módosítja a beltérin kiírt hőfokot. Legalábbis ezt tapasztaltam. Persze, ez még nem 100%, de mintha ezt tapasztaltam volna.
És mindez úgy, hogy elvileg úgy van állítva, hogy a beállított hőmérséketet írja ki.
Még ismerkedő státuszban vagyunk, pár napja került fel a gép.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pjen
félisten
válasz 11szerelő #21660 üzenetére
Szerintem nem!A leírásban kristály tisztán az van.Beállítok egy hőmérsékletet,majd autómatára állítom.Ha 2 fokkal melegebb van hűteni,ha 2 fokkal hidegebb van akkor fűteni kezd.Ha eléri a beállított értéket akkor egész lassú venti fordulaton figyeli,hogy van e változás.Ha van az aktuális irányban beindítja a gépet.Egyébként a Fuji használatijából ollóztam,ott azt is írja venti üzemben nincs hőmérséklet szabályozás.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Csabroncka #21643 üzenetére
hűtéskor inkább max 1kw lehet az, már 4x hatékonysági tényezővel is 4kw, fűtésnél lehet valamivel több, bár -15-nél sem láttama daikint 1,5kw-on aminél ott volt még egy 160w-os fűtőszál is
de legelején ez engem is megkavart erősen ( :
sajnálatos, h a klímákat forgalmazóknak nincs annyi eszük, h ezzel kezdjék a weblapjukat - tisztelet a kivételnek, én még nem találtam -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Csabroncka #21655 üzenetére
Értem, köszi!
Viszont ugye, Nálam, ez auto módban nem állítható. Vagyis, 25 fokot ír a beltéri, és nem is tudom állítani.
Ezért is fogom kipróbálni, egyszer, hogy, hogyan is csinálja valójában.
De alapjaiban véve jó ez is, hogy csak hűt, aztán áttolom ventilátor módra.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Csabroncka
addikt
válasz hackeeeee #21653 üzenetére
A Fuji-nál az automata üzemmód 2 fokos hiszterézissel működik.
Ez azt jelenti hogy a beállított hőmérséklethez képest >+2-al hűt, <-2 esetén fűt. Ez a valóságban úgy működik, hogyha 20 fokra beállítod a termosztátot, akkor a 18-22 közötti tartományban a klíma nem működik, csak ún. megfigyelő módban van és iszonyú lassan pörgeti a mókuskereket...
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz netpok2 #21645 üzenetére
Azonos kompresszor esetén esetén sem feltétlen biztos, attól függ (és ezt látni kellene), hogy az inverter milyen görbe szerint dolgozik.
Ha ugyan úgy akkor értelemszerűen a két klíma azonos hűtőteljesítményen, azonos áramfelvételt fog produkálni.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz DeFranco #21649 üzenetére
Jam, ezt hallottam mástól is, bár nyáron ugye nem hiszem, hogy ez sokat csinálná.. Bár, ha lentebb hűt.. Vagy nem tudom, hogy ezt, hogy mint intézi..
De, főként hűtés, és ventilátor módban fog menni itthon, ez biztos.
Viszont, felmerülő még egy kérdés.. Ventilátor módban is tudok állítani hőfokot.. Ez számít valamit?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gree komfort plusz 3.5, GWH12KF-K3DNB1G.
Ebben az esetben, ha autora állítom, akkor eltűnik a távirányítóról, és nem tudom változtatni. 25 fokot ír.
Akkor valszeg ez ilyen esetben 25 fokon tart?
Oké, alkalmaztam a gazdagok mulatságát, és olvaskodtam:
Automata üzemmódban a berendezés a helység hőmérsékletétől függően automatikusan kapcsol hűtés, fűtés vagy ventilátor üzemmódba.
Automata üzemmódban 20/25°C a kért hőmérséklet, ez az érték nem állíthatSo sorry, nincs több kérdésem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Lehet, hogy mások számára egyértelmű a kérdésre feltett válasz, de nekem nem, ezért kérdeznék..
Maga az automata mód (nem hűtés, nem fűtés ..sb) mód, hogy működik, vagyis azt, hogyan kell "érteni? Ott ugye nem lehet hőfokot állítani, mihez mérten dolgozik?
Véleményem szubjektív...
-
netpok2
csendes tag
válasz Domestos #21642 üzenetére
Teljesítménytáblázatokat szoktak megadni a gyártók (pl Midea Mission).
@Csabroncka: Igen jogos eltérő teljesíménygörbéjű kompresszoroknál eltér, de a legtöbb készüléknél a 2.5-s és 3.5-s is ugyanazzal a kompresszorral és ventilátorokkal van szerelve (lásd Midea fentebb, Daikin).
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
válasz Domestos #21642 üzenetére
Valami ilyesmi görbékre lenne szükség, bár ez nem klímákról szól, de hasonló görbék lefutása
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz netpok2 #21641 üzenetére
A 900W hűtőteljesítményt jelent, nem áramfelvételt. Egy 3,5-es klíma nem 3,5 KW-ot vesz fel a hálózatból, inkább 1000-1500 között maximum teljesítményen!
Fizikialag nehezen tartom kivitelezhetően, hogy eltérő teljesítménygörbéjű kompresszorokkal ugyan olyan hatékonysággal lehet dolgozni a görbe alján
#21642) Domestos: előbb-utóbb csak találok, igen jó lenne látni, hogy hogyan alakul az áramfelvétel a hőteljesítménnyel, és hol a leghatékonyabb.....
"in medias res"
-
Domestos
tag
válasz Csabroncka #21638 üzenetére
Elérhető valami teljesítmény-hatékonyság görbe? Csodálkoznék, ha az egész leadott teljesítménytartományban konstans lenne a hatékonyság.
-
netpok2
csendes tag
válasz Csabroncka #21638 üzenetére
Mindhárom 900W-ig szabályoz le, miért venne fel több áramot? A különbség ott van, hogy maximum mekkora teljesítményt tud leadni.
-
Csabroncka
addikt
válasz Domestos #21636 üzenetére
Szerintem az egyértelmű, hogy a nagyobb teljesítményű klíma 900W-os leszabályzott hűtésnél több áramot fogyaszt, mint a kisebb teljesítményű!
vagyis ismét eljutottunk a hatékonysághoz......
(A piros keret nem ide tartozik, azt múltkor linkeltem)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Domestos
tag
válasz Csabroncka #21635 üzenetére
Ha a kisebb teljesítményű légkondi is csak ugyanaddig tud leszabályozni, mint a nagyobb testvére, akkor nem nyertél semmit, ugyanott vagy a kis hűtésigény esetén. Rosszul értem?
-
Csabroncka
addikt
válasz Chaser #21633 üzenetére
A lehűtendő terület légköbmétere számít!
Ahogy korábban írták és nekem Windy is elmondta ha túltervezed a rendszert, vagy a beltérit az általa leadott teljesítményhez képest nagyon pici helyre rakod be, a klíma indokolatlanul sokszor egyszerűen kikapcsol, illetve a folyamatos ki-be kapcsolás miatt (nem elég neki a teljesítményt visszaszabályozni) hatékonytalanul fog működni.Nekem kizárólag azért kellet 3,5-es klíma a lakásba (54nm), mert déli oldal, a nappali-am.konyha rész 25 nm és sikerült kitalálni, hogy a a folyosóra befújva a levegőt a szobákat is tudom hűteni.
Itt nem az ár a lényeg, hanem az optimális méretválasztás - mint minden másban
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
veterán
válasz Chaser #21629 üzenetére
Ha felesleges a plusz 1kw fűtés akkor minek venne bárki 2,5es helyett 3,5est? Nálunk 2kwos van ami futesnel tud 3,5kwot állítólag...
10-12nmes szobákba meg - 10 fok esetén is elég volt, s óránként kB 300wot fogyasztottak max. Most 28 fokbol 25ot 100-ból csinált... Majd 40 fokban kíváncsi leszek mit fog tudni...
-
Chaser
legenda
-
B-L-A-C-K
titán
Off: Kitisztítottam a klímát, ha csontra leveszem milyen hidegnek kell kijönnie belőle közvetlenül? Én 8-10 fokot mértem most, az reálisnak számít?
-
DeFranco
nagyúr
szakvéleményt nem tudok adni mert egyszerű felhasználó vagyok, de én a nagyobbat rakattam be hasonló helyzetben. abból a megfontolásból, hogy ugyan nem értek hozzá de "nagyobb motor" talán kisebb fajlagos terhelés, hosszabb élettartam, stb. árban viszont minimális többlet, hátránya meg nincs. fogyasztani nem fog többet.
-
Shy
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérnie egy általános kérdésben:
Adott egy 20nm körüli szoba elméletileg ezt egy 2,5kw-os légkondi lehűti, namost a 3,5kw-os nem sokkal drágább és azt mondta a kivitelező a 3,5kw-os verzióval jobban járok mert nagy melegben gyorsabban hűtöm a szobát stb stb. Az lenne a kérdésem egy ekkora szobához ti indokoltnak tartjátok a nagyobb teljesítményűt? Villanyszámlán havi szinten nyáron egy átlagos felhasználás mellett mekkora mekkora lehet a differencia a 2,5 és a 3,5 kwos eszközök között?
Pls adjatok tanácsot, mert ha felesleges a nagyobb hiába minimális az árkülönbözet a kissebbet köttetem be. Köszi előre is a válaszokat! Vélemény?
Kell, vagy rakom el?!
-
pjen
félisten
válasz Remekelek28 #21615 üzenetére
Így van.Fog az folyni.
-
netpok2
csendes tag
válasz Remekelek28 #21612 üzenetére
Nem a kinti hőmérséklet az érdekes, hanem a belső levegő illetve a hűtőborda hőmérséklete és a páratartalom, ami jelenleg elég kevés, e kalkulátor szerint 22 fokos hőmérséklet és 40% páratartalom mellett a hűtőbordának 7 fokosnak kéne lennie a kondenzvíz megjelenéséhez.
Nyáron ugyanez 35 fok és 60% páratartalom mellett már 26 fokos hőcserélőnél megkezdődik.
Szerk: Alapból farenheitet használ a kalkulátor...
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Remekelek28 #21612 üzenetére
Ha el van tömődve folyik bent a falra,ha akar.Nincs elég pára,hogy follyon.
-
Remekelek28
őstag
Üdv
Annyi kérdésem lenne,ha kb 1 órán át megy a klima,akkor az vizlevezetőből,miért nem folyik a viz? Elsőre arra gondolok,hogy ahhoz vagy többet kell mennie,vagy még nincs elég meleg kint. Rosstabb esetben el lenne tömődve -
Johnny198612
tag
Még egy kérdés. Nekem most nem teljesen tiszta, hogy megbizhato szerelot hogyan talalok. Ha nem regisztralt, akkor nem tud garanciat vallalni a termekre?
Inkabb en valasszak ki klimat, vagy bizhatom a szerelore a beszerzest?
Pest kornyeken lakom, es nagyon sok vallalkozo van, aki szerel klimat, nyilvan mert jo penz is nekik... A topiknyito szerint kb. sikitva kene menekulnom az ilyen arcoktol
Kinél hogy ment ez, mik a tapasztalatok?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz Johnny198612 #21606 üzenetére
Szívesen.
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
netpok2
csendes tag
válasz Johnny198612 #21608 üzenetére
Azért írtam őket, mert eddig nem tudtam, hogy vannak ilyen kultúrált példányok is, csak a hagyományosakat láttam.
-
Johnny198612
tag
válasz netpok2 #21607 üzenetére
Koszi, mindenkepp szerelore bizom a bekotest meg az eszkozt, csak ma az egyikuk, akivel beszeltem elkezdett ezen porogni, h nem tudja a vizet felfele elvinni..
Szerk:
Gondolom kell teljesitmeny ennek is, hogy a megfelelo magassagba felnyomja a vizet..10m messze eleg lesz
[ Szerkesztve ]
-
netpok2
csendes tag
válasz Johnny198612 #21606 üzenetére
Megpróbálhatod esetleg ezt, ennek még be kéne csusszannia valahova a beltéribe.
Szerk: ahogy nézem elég sokféle kivitelben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz Johnny198612 #21603 üzenetére
+35e a cseppvíz szivattyú. Vagy azt elvezeted a beltériből máshova, ha van rá lehetőség . Pl wc-tartály.
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Chaser
legenda
válasz Johnny198612 #21603 üzenetére
Atfurod a fodemet, ha az nem jarhato fofalat es teto alatt viszed be a csoveket
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Szeruntetek mennyire illetve hogyan megoldhato a belteri egysegtol a padlas fele elvezetni a mindent (cseppviz, levego,stb) a kulteri egyseg fele?
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz Lacielvtárs #21600 üzenetére
PM.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest