Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz -szabi- #51092 üzenetére
Adni ad a Comrade is, mert pl. a mATX alaplapot rögzíteni kell vmivel.
Az Ostrog jól hűt, de instabil, a Zalman Z3 sem sokkal jobb.
A VS4-et még nem tudom mikor tesztelem, a ZALMAN R1-et várhatóan 1 héten belül.Ostrog-ról és a Z3-ról van cikk a honlapomon.
Jelenlegi infóim szerint Z5-öt vagy Z9-et vennék.
Bár nem tudom milyen konfig kell bele... -
skul0
aktív tag
válasz Kristof9094 #51146 üzenetére
Azt még nem teszteltem. Annyit tudok, hogy alapjáraton, netezés közben 33-34 fokos az i5-4570, gyári hűtővel. Jövőhéten lehet tesztelgetem kicsit terhelés alatt.
-
törölt tag
válasz CsikiRoli #51156 üzenetére
a hivatalos honlappal ellentétben, itt 160 mm-ről tesznek említést:
http://uk.hardware.info/productinfo/175298/zalman-z5-plus-black
specifikáció fül -
törölt tag
válasz CsikiRoli #51160 üzenetére
"A Cooler Master próbálkozásai a 10 ezres árkategóriában becsülendőek. A K280 menedzsmentet illetően áttörést hozott. Sajnos a stabilitás és az anyagminőség még nem a legjobb, a szellőzést is igen nehéz egy felülfedett és max 2 ventis házban jól megoldani. A 4-8 pines kivágással sem tudom mi volt a célja a mérnököknek, szóval összességében bennem maradt még jó néhány megoldásra váró kérdés, a K280-al kapcsolatosan. Remélhetőleg a CM küzdelme nem áll meg és sikerül majd elfogadhatóbb házat kreálni ebben az ársávban is, bár az is lehet, hogy ennyi pénzből ez egy végrehajthatatlan küldetés"
tejes cikk a honlapomon
-
Biluxzsolt
aktív tag
Szeretnék egy Zalman Z9U3-ba egy SCYTHE Ninja 3 Rev. B-t beletenni.
Szerintetek menni fog?"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
tibee77
őstag
Nekem is z9 van es egy hyper 212 evo belefer, ami sokkal magasabb mint a scythe amit szeretnel.Simän bele kell, hogy menjen.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
-
törölt tag
válasz Biluxzsolt #51168 üzenetére
kb. 1 mm mit számít? simán fel lehet tenni attól egy oldallapot...
-
Biluxzsolt
aktív tag
-
törölt tag
válasz Biluxzsolt #51170 üzenetére
A Z9-et még sok évvel ezelőtt teszteltem, az egy régi cikk.
Ott még az alaplapi tálcától mértem, de köszi, javítottam. -
Kristof9094
senior tag
válasz #98593280 #51167 üzenetére
Bàrmilyen formàra préselt lemez jobb mechanikai jellemzőkkel bìr, mint egy sima lemez.
Ez egyszerű szilàrdsàgtan, nem hasracsapàs.
Kézzel pedig bàrmelyik hàz lemezét el lehet hajlítani, a deformàlt lemezhez elég egy apró külső behatàs az oldallap leggyengébb (középső részén). De okozhatja rossz minőségű alapanyag, hibàs gyàrtàstechnológia is.
[ Szerkesztve ]
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
törölt tag
válasz Kristof9094 #51172 üzenetére
Talán akkor jelezd ezt a Cooler Master-nek, a kolléga szerint vmi baj van a házaikkal...
-
törölt tag
válasz Kristof9094 #51174 üzenetére
Hát igen, neked csak a Fractal 1000-el volt gondod, de az nem garanciális ügy, biztosan...
-
turorudi
aktív tag
A CM Silencio 352-ről van tapasztalatotok? Mi a véleményetek róla?
-
Sziasztok!
Milyen házat vegyek ha:
-játékra kellene, középkategóriás vége fele lévő cuccokat raknék bele, de még nem high
-jó legyen a hűtése és a szellőzése, ahogy az elvárható "játékházaknál"
-legyen csendes amennyire csak lehet
-ATX-es legyen, beleférjen legalább 2 ssd
-viszonylag nagy videókari is elférjen benne
-5 évre tervezem legalábbAnyagiakat nem sajnálom rá, de azért 35 ezernél álljunk meg.
Egyébként eddig 3 típust nézegetek, ha van más ötletetek szívesen meghallgatnám.
Cooler Master Silencio 652S
Zalman Z11 Plus
Zalman Z11 NeoCorsair házakat ár miatt már meg sem mertem nézni. Egyébként van értelme annyira drágán házat venni? Pl. 60-120 ezerért?
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
törölt tag
válasz MrCsiT #51179 üzenetére
Én nem linkelhetem a saját honlapomat, sorry:
http://prohardver.hu/tema/miert_moderaltuk/hsz_35569-35569.html
Egyébként Ranglista menüben van. -
törölt tag
Silencio gyengén hűt méréseim szerint.
Z11 Neo nem hangszigetelt.A legjobban hűtő szigetelt az a NANOXIA Deep Silence 2.
Közepesen hűt és szintén az a BITFENIX Ghost
és a Fractal Define R4Honlapomon a Ranglista szekcióban H betűvel vannak jelölve a hangszigetelt házak.
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
válasz #98593280 #51154 üzenetére
Szia
Nemrég költöztettem vasat egy Thermaltake Versa H21 házikóba.
Egy darab alaplap tartót sem adtak.
Lemez volt kúposra alakítva és arra ment rá.
Nekem ez nem tetszett, szóval olyan ház ahol így oldják meg nekem nem kell.
Mivel Bitfenix Comrade úgy tűnik azonos belsővel bír azért kérdezem.
Comrade
VersaListám 3 házra szűkült, maradtak azok ahol felül vannak a csatlakozók és a bekapcsoló gomb.
Megtaláltam Ostrog és Zalman Z3 cikkeket.
Kábeltér karcsúsága meg a tálcán a kivágás mérete a proci tápláláshoz elég lehangoló.
Van még ami nem tetszik de tudomásul veszem 10-12e kategóriában nem fogom azt kapni amit egy 20-30e kategóriás ház ad.üdv
szabi -
törölt tag
válasz -szabi- #51183 üzenetére
Szerintem H21-hez is kellett volna adniuk. Jár (nem mosogatószer. Egyébként nem lehet beszerelni mATX-es alaplapokat. Garanciális kéréssel reklamálhatsz a boltban ahol vetted.
A Comrade-hez is jár, 3 db, itt láthatod:
http://www.tweaktown.com/reviews/6563/bitfenix-comrade-mid-tower-chassis-review/index5.html
Egyébként bármelyik pc bontóba bemégy, ingyen adnak szerintem ilyen bakokat.[ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
Sziasztok!
GMC R2 Toast házat szerettem volna venni, de úgy látom már nem beszerezhető. Létezik hasonló méretű, és tudású ház (táp nem kell)?
Egy mATX lap kerül bele, integrált VGA-val, 2 HDD, DVD író. Semmi extra hőtermelő.
Kösz. -
törölt tag
Én inkább úgy gondolom, hogy szerencsére már nem gyártják, szerintem ez egy elfuserált IPH.
Mondjuk ha hasonlóan szűk, kényelmetlenül szerelhető, irtózatosan gyenge hűtéssel bíró kulipintyókat keresel, a ZALMAN T sorozat házai lehet megfelelnek:
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=460098[ Szerkesztve ]
-
Hali,
Mid tower házba értelmetlen dolog micro atx alaplapot venni? (NANOXIA Deep Silence 2-be ASUS H97M-plus)
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Rathrol
aktív tag
Cooler Master Silencio 650 mi a véleményetek?
-
senior tag
Corsair 780t-ről mi a véleményetek? Megéri megvenni, jó ház?
Your car, your life ;)
-
turorudi
aktív tag
Kedves Dr. House-ok! Saját építésű NAS-hoz keresek minél keskenyebb mATX-et fogadó házat. Kis fogyasztású, T-s Celeron van benne, így leginkább csak a HDD-k hűtése lenne a kérdés és a keskenység (illetve a normál táp beleférhetőség).
A Cooler Master Elite 361-t találtam, ami a 15 centijével már beférne az adott helyre. Viszont ennek a keskeny kialakítás miatt elég különös tápelhelyezési megoldása van. Ti hogyan vélekedtek erről és magáról a házról? 3db HDD hely van benne, ha jól látom, oda 8 cm-es venti szerelhető. Meglesz itt a kellő szellőzés?
Vagy esetleg tudnátok ajánlani hasonló szélességgel bíró, másik megfontolandó házat? -
zolee06
tag
Sziasztok!
Keresnék egy jól szellőző, alsó tápos,csendesebb házat amibe egy giga kártya is beleférhet!! 15-20 e környékén!! Tudnátok ajánlani?
Zalman Z9 néztem de abba szerintem nem fér bele!! i5 vagy i7 proci +h97 atx lap társaságában !!Zalman Z5 PLUS ???
[ Szerkesztve ]
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest