Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz Pardise #51060 üzenetére
Hi. Szerintem nem rossz ház a T81, egyben van, a műanyag részek sem keltenek olcsó hatást. Acél ház, műanyag elemekkel körben a tetején és az elején...illetve az előlap szálcsiszolt alumínium.
Jó hogy van benn műanyag, mert így is 14 kiló, berendezve meg szerintem közelebb van a harminchoz, mint a húszhoz.
A HDD keretek teljesen személyre szabhatóak, átvariálhatóak (2x3 és 1x2 elemekből áll) vagy akár teljesen el is távolíthatóak. Ugyanígy az odd helyek is kiszedhetőek.
Ezen a képen a felső, 3hdd fogadására kialakított fiók van kiszedve:Én egyszerűen 2 csavarral idefogattam az ssd-ket, itt nincsenek útban az első ventilátoroknak. Bár be lehetne szerelni az alaplapi tálca és a hátlap közé is, ahol a kábelek mennek.
Sajnos még nem volt időm rendesen összerakni, hardver csere is lesz, ezért eléggé nagy a rendetlenség benn, de mindegy, itt egy kép:Láthatod, hogy én csak alul hagytam egy hdd tartó elemet, amiben két hdd van.
A létező összes helyen kivehető porszűrő van, gumival védettek a kábel bújtató lyukak, ezzel nincs gond.
Az alaplapi tálca mögött a legvastagabb kábelek is elférnek, az oldal lemez is úgy van kiképezve, hogy fél centivel több hely legyen a kábeleknek. Ott található a 10 ventit kezelni képes vezérlő panelje is.
A gyárilag beszerelt ventik (3x20cm, 1x14cm) nagyon halkak, még akkor is ha a vezérlő high-on van.
Az összeszerelése szerintem kiváló. Talán annyi hogy a plexis ajtó zsanérjaira lehet rakok egy alátétet, mert ha bármilyen világító test van felül, akkor az kilátszik, hiába nincs egy mm sem a rés...valahogy így:Asszem ennyi, ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
Szerk.: valamit kihagytam.
Megér-e 50 ezer forintot?
Szerintem nem, de egyik ház sem ér annyit. De ha az ember nem cserélgeti a házat évente, akkor azért nem rossz vétel. Biztos, hogy évek múlva is megállja majd a helyét és nem is kell cserélni helyhiány miatt.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
sixpak
nagyúr
-
törölt tag
válasz Pardise #51229 üzenetére
Egyreszt az sem igaz hogy a vga-ra fujja, meg az sem hogy a haz ala, ugyanis ott sziv, mindket esetben hatrafele fuj.
Ami a vga-rol szivos poziciot illeti, szerintem a kollega helyes indoklasan kivul azert sem jo, mert a vga ventik altalaban felfele fujnak es igy egymas ellen dolgozna a tap ventijevel. Szerintem melegebb lenne a vga is, nemcsak a tap. Vegezz merest es meg lehet tudni. -
törölt tag
-
IntelKiller7
veterán
válasz Pardise #51303 üzenetére
Szia,
nagyon stabil, könnyen szerelhető. Oldalai is elég jók, bár szerintem beszerzek majd egy nagy ablakos oldallapot. A kábelmenedzsmentnél lehetett volna gumi is, bár ez legyen a legkevesebb.
Eddig meg vagyok vele elégedve. Belül teljesen fekete a ház.
Saját videóm: [link]Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
válasz Pardise #51517 üzenetére
Az OVERSEER RX-I -ról van cikkem (honlapomon megtalálod)), teszteltem. Az egyik legjobb TT háznak tartom, masszavitása elég jó.
A Thormax Giant itt figyel nálam, mivel kisorsolásra is kerül a Facebook oldalamon. Talán nem offtopik, hogy a ház fórum olvasói is erről tudomást szereznek, főleg hogy egy igen komoly ház (40eFt...).
Tapasztalatom még nincs róla, mert most egy hirtelen érkezett, de gondolom hasonlóképp nagyszerű házat kell tesztelnem.A Raidmax gyártót kerülném, ugyan csak kevés számmal akadt kezeim között a gyártó termékei közül, de közepes vagy az alatti minőségnek tartom. Általánosságban elmondható, hogy ha egy házról nem találsz több nagy elismert teszt oldalon cikket, akkor az valószínűleg vmi "futottak még" kategória lesz.
Sok IN WIN és Corsair házat teszteltem már, általában jó kuckókat készítenek, főleg az IN WIN szokott nekem tetszeni, ötletes, érdekes megoldásokkal játszanak.
NZXT is jó minőség, de ezt a típust sem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pardise #51543 üzenetére
A jó minőségű termék kiválasztása azt gondolom a te dolgod (utánajárás, fórumok, teszt oldalak, stb...). A bolt nem érdekelt abban, hogy te jó minőségű terméket válassz. Ha egy shop-ot megkérdezel akármilyen házról (még ha az szerintük nem is olyan jó), valószínűleg ajánlani fogja, miért lenne ellensége a saját profitjának? Ezenkívül szerintem nincs olyan üzlet, ahol CSAK jó minőségű házak lennének, minden kereskedésben vannak jók, közepesek és gyengék is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE 3db + Lightning Node Core
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LC-Power LC6550 V2.3 550W 80 PLUS Bronze tápegység
- NZXT H210 Fekete-Fehér Számítógép ház
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest