Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hotdog12
csendes tag
Sziasztok.
Házat szeretnék venni. CM 430 vagy CM 370
Alaplap: Asrock p67 pro
Processzor: Intel i5-2500K
Ram: 4gb HyperX
Videokártya: Gigabyte GTX460 1gbEsetleg ha tudtok használtan az is érdekelne.
Melyiket ajánlanátok? Szempont a tágasság és a nagyon jó szellőzés valamint hogy ne porosodjanak a hardverek mint az állat.A gyáva nap mint nap meghal.A győztes csak egyszer!!!
-
Jim-Y
veterán
válasz Hotdog12 #16108 üzenetére
Attól függ.. a F12 PRO PWM mehet hátra, ha lesz CPU hűtőd is, akkor figyelned kell, mert nekem a 430-as házban a CM Hyper 212+ hűtővel a tetőre már nem fért el egyetlen venti sem.. most az F12 PWM van nagyon jó áron, én azt venném a helyedben.. Vagy ha tudsz rá többet is költeni, cca 2x annyit, akkor ezek is nagyon jó vételnek számítanak: Coolink Swif2 1200,120P,1201
-
novoszath
senior tag
udv mindenkinek
haz vasarlas elott allok de nem tudom milyet lenne erdemes venni
ebben kernem a segitsegeteket
ami bele kerulne
4 vinyo
asus 5770-es vgalehetloeg tagas legyen
az ar pedig 16-18K kozott
elore is koszonom a segitseget
udv: Novi
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
Jim-Y
veterán
[link] A cikk elbírálásra vár
-
feco100
tag
Sziasztok!
Erről a típusú házról [link] még mindig nincs senkinek sem mondanivalója?
Úgy tanul a gyerek, ha kérdez!
-
feco100
tag
Köszönöm szépen!
Arra lettem volna kíváncsi,hogy vannak-e tapasztalatok ezzel a házzal kapcsolatban.
Első ránézésre szerintem többet tud mint a CM Elite 430 vagy 370.Vagy csak én látom így?És persze nem is sokkal drágább.
Igazából az is érdekelne,hogy vannak-e ezek a házak olyan jók (szellőzés,stabilitás szempontjából)mint a CM-ek, mert itt igazából ebben az árkategóriában szinte mindenki azokat ajánlja.
Röviden ennyi.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
valaki nem tud esetleg egy ventilátor bazárt itt a PH-n?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
PeetR
aktív tag
válasz feco100 #16115 üzenetére
Szia!
Én a tesóját T5-öt használom már vagy 2 hete és nagyon meg vagyok vele elégedve jól szerelhető,kábelezhető és az anyaghasználat se rossz,megéri az árát . Amit te néztél ki T9 kb. ugyanaz csak a merevlemezeknek van az enyémbe kialakítva külön hely. Még arra figyelj hogy a T9-hez nem kapsz beépített ventit a T5-höz igen ez kb 1,5k a T5 javára . Remélem segítettem kicsit.
-
qantum
senior tag
Sziasztok ! Tudtok mondani nekem jobb ár-értékű házat a CM 430 Elite-től ?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Lehet kicsit OFF. Az alábbi házam van:
Tacens Tango. HDD keret kéne hozzá, ami a sínbe bemegy. Bontóban nem jártam sikerrel, a magyar forgalmazónak már annyi. Tudtok segíteni ezügyben? Csavarozni nem tudom a vinyót.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
addikt
Üdv !
Végre rászántam magam, hogy lecseréljem a kőkorszakból itt maradt régi házat. Némi kutakodás után két házat néztem ki, a CM Elit 430-at, és a Sharkoon T5 Economyt. Kérdésem, hogy melyiket javasoljátok ? A Sharkkont, ha jól tudom, csak nem rég kezdték forgalmazni, kíváncsi vagyok, hogy mik az eddigi tapasztalatok ?
Előre is köszönöm a válaszokat."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
wYnteRs[hun]
csendes tag
Üdv!
Volt cikk régebben erről a házról. Valakinek van vele tapasztalata? Vékony az anyaga, jó a szellőzése?
-
albert8
veterán
válasz wYnteRs[hun] #16123 üzenetére
Keresd meg Pepe forumtársat
asszem neki volt ilyenFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
feco100
tag
Köszönöm szépen a segítséget!
Most már nagyon valószínű,hogy Sharkoon ház lesz. A T9-ben az a szimpatikusabb,hogy nem keresztben vannak a HDD-k.A ventiket meg úgyis cseréltem volna olyanra amelyek nem ledesekVagy esetleg jobb,hogy keresztben vannak a HDD-k?Mik a tapasztalatok?Melyik elrendezés a jobb és miért?
Még arra lennék kíváncsi,hogy hány darab HDD keretet adnak vajon a T9-hez?
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz feco100 #16125 üzenetére
Azt sajna nem irják hogy mennyit adnak hozzá de az ott van, hogy többet
gondolom 2-3 db
a tapasztalatok azok hogy az elforgatott HDD-k mellé nagyobb vga is befér
meg könnyebben szerelhetőkFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
MM
őstag
válasz wYnteRs[hun] #16123 üzenetére
Ezzel a házzal azért vigyáznék, a HDD-knek nem annyira tesz jót úgy tudom, ha nem vízszintesen állnak, legalábbis 5-6 évvel ezelőtt még a csapágyak miatt nem volt ajánlott.
-
gg72
veterán
Sharkoon T5 Economy házban elfér szerintetek egy 16cm-es CPU hűtő? A honlap szerint 15cm-es fér bele, de gondolom csak elővigyázatosságból írják, egy 20cm széles házba be kellene férnie, a CM 430 is ennyi és abba belemegy tudtommal.
-
trex4d
tag
Sziasztok!
Erre a házra várok már kb. 4 hete...
Corsair 650DAz eredeti választás ez volt:
Corsair 600T
de a 650-es sokkal jobban tetszik külsőre...
Egy i7-es konfig lesz Noctua hűtővel és 5870-es kártyával. - minden megvan, csak a ház nincs...A kédés hogy érdemes e várnom, van e valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban?
A kis és nagykereknek gőzük sincs mikor érkezik a 650D...
Ha valakinek van eladó, vagy tud szerezni, dobjon egy privit!Köszönet előre is a tapasztalatokért!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz trex4d #16134 üzenetére
Áráról semmit nem tudnak akkor a nagykerek gondolom. Ha nem vagy Áfás (céges), akkor ha gondolod, tudok Amcsiba kontaktot, akinek konténere mozog ide-oda, át lehetne vele hozatni, de szokott érte kérni pár ezrest.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Antec házat hol tudok venni ahol van készleten is, nem csak rendelésre?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
albert8
veterán
válasz JoceeHunt #16135 üzenetére
ÉN nem látok sehol rajta lyuggatott felületet csak a tetőn, de ott is csak felszáll a meleg és a cuccok nem kapnak hideget
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Dr. Akula
félisten
Sajnos ma már egyáltalán nem tudsz semmit előre megnézni, mert ha véletlenül tart is vmi készletet egy bolt, az is max a legkommerszebb, semmi megtekintést nem igénylő tucattermék. Codegen házakat, 2000 Ft-os "MS kompatibilis" egereket ugye nem nagyon akar nézegetni senki. Amit lenne értelme, azt meg veszik kb. 3-an az egész országban, ezért készlet sincs sehol. Az oké hogy nem minden sarokra kell TT Level 10, de azért legalább 1 db bolt akadhatna az egész országban ahol van is. De még ez sincs. Ez Magyarország, Közép-Balkán.
trex4d:
Jó ez a 650D, én is gondolkodom rajta, csak épp a lényeg nem derült még ki belőle: belefér-e egy 2 gpu-s kártya? (Pl. Radeon 5970, 6990 - kb. 31-32 cm).[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Dr. Akula #16144 üzenetére
Szerintem nyugaton sem sokkal jobb a helyzet, csak el tudom képzelni, hogy ott 1-1 nagyobb városban van egy ilyen bolt, mármint amelyik az "elitnek" is tart cuccokat. A legdurvább ház amit láttam kirakva a sok Codegen között az a CM Elite 335 volt a User's computerben, ami egyébként egy tök jó/szimpatikus bolt segítőkész eladókkal csak drága
Szóval tényleg kéne egy olyan bolt ahol az ilyen termékek közül is 1-2 sikeresebb készleten lenne, meg lehetne nézni stb... de ahogy te is mondtad: magyarországon ilyen NINCS :S
-
Czimby
addikt
Welkome tú Hungárí!
Ismét...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Benyaking
aktív tag
Hello!
Nem tudja valaki hogy bele fer ebbe a hazba egy xl-atx alaplap? -
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
tanácsot szeretnék kérni, jelenleg ház csere előtt állok, mert a mostani noname elég zsúfolt és meleg, és még nyár előtt szeretnék beujítani egyet.
nézegettem rengeteg házat, alapjában véve a thermaltake házak tetszenek külsőre, tehát azok közül szeretnék választani (márka lehet más, de a kinézet eléggé megfog a thermaltake házakban)
ami lényeges..
- a lehető legkevesebb ventillátorral (zajjal) a lehető legszellősebb belső időjárás elérése
- ablak nékülit preferálom, színben fekete-piros vagy fekete-kék lenne a legjobb
- ára ne haladja meg a 30k-t
- könnyen szerelhető legyen, ha lehet, akkor szerszám nélkül, alaplap panel kiszerelhetősége nem fontos
- minél több alumínium rész legyen benneamikkel ezidáig szemezgettem:
ThermalTake Element S
ThermalTake Armor A90
ThermalTake Armor A60
ThermalTake V9 Black Edition[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest