Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20603) Tim82 válasza Moleman (#20601) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nem mondtam semmi olyat, hogy nem működne a dolog. :N Arra céloztam, hogy az UR22 esetében csináltatni kell hozzá kábelt vagy RCA-mono jack átalakítót keresni, mert a hangfalakhoz biztosan tartozék RCA-RCA kábelt aztán erőltetheted a balanced jack csatlakozóba. Nyilván nem megoldhatatlan, de egyébként akkor minek a(z amúgy felárat jelentő) balanced kimenet a hangkártyán + a plusz költsége az átalakítónak vagy extra kábelnek, ha amúgy unbalanced RCA bemenetes hangfalra kötöd? Ezzel amúgy pont ki is lőttük az UR22 előnyét az UR12-höz képest, mert pont az nem kerül kihasználásra (szigorúan csak lejátszás szempontjából, nem tudom, hogy felvétel szempontjából az UR22 mennyiben tud többet, de ha jól olvastam az eredeti igényeket, csak lejátszásra is kell). Sőt, úgy rémlik, de erről nem találtam egyértelmű megerősítést, hogy a kimenetet és a külsőt leszámítva az UR12 és az UR22 kb. ugyanaz hardveresen, az biztos, hogy ugyanazt a drivert használják.

DarthSun: bolti árán én sem vettem volna meg, használtan 55k-ért vettem az NFB-11.32-t (mondanám azt, hogy mákom volt, de hónapok óta hirdette az eladó az AVX-en) és nagy előrelépés volt akár az X-Fi HD-hez (önmagában és külön fejhallgatóerősítővel hallgatva is) és a Steinberg UR12-höz (szintén külön fejhallgatóerősítővel, mert a beépített harmatos) képest is. (Az X-Fi HD és az UR12 között érezhető, de nem túl nagy különbség volt az UR12 javára, ha csak a DAC-ot nézem.)

Ja igen, én az X-Fi HD-t a gyári kábellal használtam és semmi stabilitási gondom nem volt, de olvastam már itt is, hogy másnak volt ilyen. Most apáméknál van, egy Linuxos laptopra kötve, ott mondjuk a Linux fogja magát és sleep esetén szépen lekapcsolja az X-Fi HD-t, aztán újra ki kell húzni/be kell dugni, de ezt a Fiio E10K-val is ugyanúgy megcsinálta ugyanaz a gép, ugyanaz az oprendszer.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.