- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
igen bukó , de nem mindegyik egyformán..
a lapok és a procik fél év alatt nem esnek akkorát mint a VGA.....
például a p45 lapok jól tartják árilag magukat... egy másik példa mondjuk egy q66 proci..
ahhoz képest mennyire kifutotta magát , elég jó az ára még mindig... nem lehet mondani hogy ocsóért adják , ahhoz képest hogy már nem gyártják...
ezt a tapasztalatot a VGA-ról nem tudom elmondani ,, afelett valahogy jobban elrepül az idö.... vagy nézd meg a lapodat (x38-ds5) még mindig 40k körül van , pedig nem tegnap vetted... ugye )?"Vagy kihasználod a 4 mag adta előnyöket?" én nem használom ki , nem is azért vettem , hanem mert érdekel a normál tuning és az újdonság.. szeretem piszkálni ,próbálgatni , tapasztalatot szerezni , kalandozni a beállitások közt...
mikor mi és mennyire stabil és mitöl és hogyn , és mennyi az annyi amivel még elmegy xy mhz-t stb.... -
Corsa1
tag
üdv all!
szerintetek melyik a jobb procihűtő?
Zalman 9700LED vagy HyperTX2? előbbi van de kicsit nagy és gondolkodok a lecserélésén.vélemény?
üdv és thx
-
Henk
veterán
válasz
The Don #8886 üzenetére
Ezt úgy érted,hogy hűtő nélkül kipróbálod mennyire melegszik?Én ezt a tesztet nem javaslom.Ha félre mér a szenzor akkor mindegy mivel próbálgatod lehet,hogy eltérés lesz a hűtők között,de hiteles nem lesz.Próbáld meg a legújabb hw monitor-t vagy real temp-et.
Zajec: kicsit szolid az a 88gt az i7-hez nem?
kimi02:szerintem ezek tökéletesen jó hőfokok,nem tudom ebből mennyit tudnál faragni.Hangos a hűtő vagy miért akarod cserélni? -
Zájec
veterán
válasz
The Don #8893 üzenetére
egy Q9550 proci ami bolti áron kerül 70k-ba , azt megvenni 25k-ért , na ezt hivják "orvgazdaságnak".....
sajnos ilyenkor szegény szomszédom jut eszebe, akihez betörtek és elvitték jó pár cuccát, közte a gépét is , amit sok túlórás munkával szedett össze nagynehezen...
ez bárkivel megeshet ,gondolom senki nem érezné jól magát ilyenkor amikor meglopják..utána meg negyedáron eladják olyanoknak mint te, ......
ugye tudod hogy az orvgazdaság is büncselekmény!...
én inkább mélyen csendben maradnék , nem pedig hősködnék hogy lopot cuccom van....
-
The Don
csendes tag
kérdezted ujonnan vettem e és hogy honnan volt,kitöl volt?
és mikétn került nekem 25be?hagyjuk már az elöitéleteket...
-
kimi02
őstag
Itt van egy EREDMÉNYEM,szerintetek EZZEL,a hűtővel lejebb tudnák menni hőfokba?Most jelenleg EZ VAN,nekem.Szerintetek melyik a jobb??
-
The Don
csendes tag
elég ez az elsö 2 hely,és csak a kiváncsiság hajtott,mikor ezt csináltam,
25 volt a procim,a 2giga crucial 5k,az msi p45 neo 2 volt 15be,és a 9800GT meg kamionrol lesett darab,ha jol néztem a számlát,belekerülhetett vagy 6 üveg sörömbe...de nem ez a lényeg,megcsináltam,lesöpörhetsz,nem érdekel
egy játék van,amit esetleg játszok,az a moha,azt meg viszi egy 700as cerka is meg egy mx 440.
de térjünk át privbe elmélkedni,nehogy szo érjen minket a tárgyeltéréstöl...
-
Zájec
veterán
válasz
The Don #8888 üzenetére
hát pedig egy Q9550 drágább mint egy core i7 920...
"negyedébe se volt a gép,amivel csináltam" vagy nem megy a matek és számolni sem tudsz...mennyi is volt az lap+proci+ram ?
mindjárt hozok egy 98GT-t , azt jól lesöpörlek
de a tuningban nem jelskedsz ahogy elnézem ,, miértnem megy
-
The Don
csendes tag
hehe,a teljesitmény jo,de most hogy igy látom,a képek alapján,biztos nem vezsek i7-et,mert a ph toplistában magáért beszél az elsö 2 hely,ami az enyém,és ahogy nézem az i7 + lap,ram árait,negyedébe se volt a gép,amivel csináltam.
jah igen,9800GT oc 3d mark 2006,alap...
-
Zájec
veterán
válasz
MPowerPH #8877 üzenetére
ahogy Henk kolléga is leirta, a felszerelés technikája nehéz ...
kicsit ügyesnek kell lenni hozzá..
de a teljesitménye kárpotol mindenért...
például :: egy core i7 920 -at szobahön 1.55v feszen , 4260mhz (8szálon) megcsinálja a 3dmark tesztet....[link1] , [link2]
elég gagyi hogy még nem sikerült a 8000s cpu score-t átlépni -
The Don
csendes tag
na igen,valamelyest melegszik,mert gyári hütövel azért 60 fokot ir,este leveszem a hütést,meglátjuk csupaszon mennyit melegszik,lehet nem is kell hüteni?
és igen,örülnék ha nem kéne hüteni...
a procim topicját hagyjuk,nem hinném,hogy aki 939-es procihoz am2-es lapot vett,megmagyarázza ezt nekem..személyiségi jogokra hivatkozva nem nevezem nevén... -
The Don
csendes tag
gondoltam rá,ez jogos,de a másik fele ott van,hogy jég hideg a proci...menet közben
-
The Don
csendes tag
a téma cime találo jelen esetemben.
történet,jelenség:
a proci,egy 3200+ venice 939-es. nincs tuning,nincs fesz emelve,mégis 50fokos.
asus triton 77el hütöm, carraápoliroztam már,de kiderült semmi értelme nem volt,mert a proci kupakja olyan hideg 9 ora game után,mintha a polcon heverne...ha leveszem a hütést rola,ami ugye kb 2 másodpercbe kerül,jég hideg.mi lehet e jelenség oka?
és akkor miért irja minden,hogy 50 fokos? -
Henk
veterán
válasz
MPowerPH #8879 üzenetére
Mert azt írják, hogy igen, minden LGA775 -ös lappal kompatibilis. ez egy elég merész kijelentés tőlük,nem hiszem,hogy az összes létező 775-ös lapról kerestek infot,hogy milyen magas a chipset hűtő rajt.Olyan tudná ezt megmondani aki ilyet használ együtt vagy meglátod ha megérkezik a hűtő.Amúgy tényleg az esetek nagy %-ban elszokott férni.
-
-
Henk
veterán
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Sürgősen keresek egy jó Scythe hűtőt, csak nem tudok dönteni.
Néztem Scythe Ninja 2 -t, Scythe Ninja Revision B -t, Scythe Mugen 2 -t. Melyiknek lehet a legjobb hűtési teljesítménye?Esetleg Scythe Ninja Cu, de azt sehol nem találok...
-
ToxLee
őstag
Sziasztok! Erről mi a véleményetek? [link]
Egy c2d E7400-at kb 3.5ig húznék, egy gigabyte ep45-ds3p és egy ocz 1066 2*2Gb társaságába.Előre is kösz. -
No-kia
addikt
erről mi a vélemény?
-
Geronimou
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mitől van az,hogy a Cpu magok nem melegszenek annyira mint maga a Cpu.Egy Phenom9850-em van vendetta2-hűtővel és ez úgy nézz ki,hogy a cpu magok 28C fokosak mig maga a Cpu 50C fokos,hogyan lehetséges ez és meglehetne oldani hogy a cpu is lenebb menjen?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
elfelejtette #8859 üzenetére
Köszi a képeket.
Sajna nem lesz Ninja, de nem a miatt, mert nem lenne jó nekem, vagy nem tetszene...
-
borat26
aktív tag
Sziasztok.
Ide is felrakom ezt a kérdést, mert sűrgős lenne.
Ma rakom össze a gépemet, és egy Arctic Cooling Freezer 7-hez hasonló hűtő fog belekerülni.Itt a link:http://prohardver.hu/dl/upc/2009-02/13/162810_zzthypth2dlgozbz_dsc02367_1.jpg
Ezt hogy kell felraknom az alaplapra?
A ventilátor merre fújja a levegőt?Köszi!
-
Henk
veterán
válasz
elfelejtette #8859 üzenetére
Szerencsétek van ezekkel a lapokkal.Nekem az Achilles-en a venti összeér a ram hűtőbordájával. Pedig az csak 60mm széles +25mm a venti.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Vasinger! #8855 üzenetére
Hy!
Bocsika, tegnap sz@rakodott a net, nem tudtam bejelentkezni...
Szóval csak a pontosság kedvéért...
A Ninja a sima venti nélküli változat.
A Ninja Plus ugyanaz, ventivel.
A Ninja2 pedig az új áttervezett bordázattal kiadott változat, ami passzív hűtésre van optimalizálva, adnak hozzá ventit is, de az majdhogynem felesleges...
Itt láthatod haver gépét, a P35C-DS3R lapjában a Ninja2-t. A ramokra a borda nem lóg rá, csak a venti lenne fölöttük, tehát venti nélkül még extrém hőcsöves hűtős ram is elfér mellette.
Ez a Scythe ram hűtő is elfért a Ninja CU mellett a 'sima' P35-ös lapban, ami kisebb, mint a P35C, tehát kicsit közelebb van az első memória slot a procihoz, mint nálad.
Szóval a lapodra simán felmegy a Ninja2, a mostani ramok mellett még a ventit is felrakhatod rá, de felesleges, ha a hátsó házventi és a táp ventije rendesen dolgozik.
MmDorian: Itt írtam a 4 ventis megoldás problémáiról...
Üdv. -
Henk
veterán
válasz
Vasinger! #8855 üzenetére
Az AC legalább olyan jó hűtőket gyárt mint a CM.
Ha a ramokon komolyabb hűtő lenne(pl. mint a Corsair dominator,Ocz reaper) akkor szerintem nem férne el a Ninja felette.
MmDorian: ezt a 4 ventit a Ninja-ra csak viccből szoktuk mondani.Szerintem nincs olyan elvetemült aki ezt ki is próbálja. -
MmDorian
őstag
válasz
Vasinger! #8853 üzenetére
Nekem ugyanezek a RAM-ok vannak Ninjával.
Bőven elfér, meg azért arra a "hisz arra 2db 12-es ventit is lehet rakni, meg hát az mégis csak egy Cooler Master..."-ra annyit reagálnék, hogy a Scythe meg ugye csak egy Scythe nem egy CM, ezzel nem akarom egyik gyártót sem alsóbbrendűnek feltüntetni, de pl. a Scythe hűtésben jobb, mint a CM, viszont a CM elsőosztályú házakat gyárt.A Ninjára meg 4 ventit is föltehetsz, ha van pénz és igény rá.
-
Vasinger!
nagyúr
Hát én mondjuk biztos azt választanám, amelyik jobb teljesítményben, de én mégis a CM felé hajlanék. Én jobban szimpizek a Hyper 212-vel, hisz arra 2db 12-es ventit is lehet rakni, meg hát az mégis csak egy Cooler Master...
Henk: Tudtommal, nem lehet, csak még1 uo. belerakni, egy hétköznapi 12-es nem megy bele!
#8841 UP?
-
Henk
veterán
Ha a teljesítmény számít akkor talán a freezer xtreme jobb a nagyobb borda miatt.De mivel az pwm-es lehet,hogy a ventije alacsonyabb fordulaton menne és ugyanazt a teljesítményt hozná.Túl nagy különbség szerintem nem lenne a 2 hűtő között.
Mondjuk a freezer műanyag felfogatására már volt panasz,a 212 asszem csavaros.(sokkal stabilabb.És az sem utolsó szempont,hogy a freezerben elég spéci venti van,nem biztos,hogy találsz belevalót ha valami baja lenne.
Vasinger!:milyen hűtés van a ramodon? (nem akartam most kikeresgetni) -
okay
aktív tag
Két hütö között gondolkozok,AMD X4-re lenne jol meghuzva.
-AC Freezer Xtreme
-CM Hyper 212
Egy tesztet találtam amiben az AC volt a jobb,viszont olcsobb is,csak azt nem láttam a tesztben hogy mennyire volt a tuning a föszerepben.
Méret nem számit csak férjen a chipset mellé,hangja se,csak a teljesitmény.
Köszönöm! -
sz.j
nagyúr
Íme: Xigmatek Dark Knight S1283
-
sz.j
nagyúr
A Dark Knight-et Crossbow-al együtt adják, ha ezt is figyelembe vesszük akkor ez a "legolcsóbb".
Amúgy az árakat jobb megkérdezni "Nándika"-tól, mert épp most mondta, hogy az S1284 ára "csak" 10800.-, ez pedig kevesebb mint a honlapon lévő ár.
(Remélem nem tévedett amikor a fenti árat mondta ... ) -
sz.j
nagyúr
Ha valakit érdekel, újra beszerezhetők egyes Xigmatek hűtők és hátlapi panelek (Crossbow).
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
elfelejtette #8822 üzenetére
Akkor végszónak. Biztosan belefér a Casetek 1026-os házamba egy Scythe Ninja 2-es hűtű ventivel?
Az alaplapom és a ramok nem lesznek útba?Nagyon fontos lenne, mert nem 1 évre tervezek és nem kis pénzkiadás lenne, sőt...
-
Henk
veterán
válasz
manutdzoli #8839 üzenetére
Nézd meg másik programmal.Amikor az everest-ben eltűnik az érték majd visszajön egy pillanatra magasabb érték az nem normális dolog.Mérd hw monitor-ral vagy real temp-el.Figyeld egyszerre ezekkel meg everest-tel és meglátod,hogy valóban van e ingadozás.
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Az a problémám hogy nagyon melegedik a procim.Szóval,amikor everestben látom hűtőventillátoroknál a CPU-t,akkor jó a hűtés,40-50fok között van,de amikor gondol egyet és eltűnik,akkor hirtelen felmegy 80-90 fokra.CPU hőmérséklet fórumban azt írták hogy szenzorhibás.Mit tegyek? -
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #8837 üzenetére
Még semmi sem biztos, lehet, hogy AC lesz, mert az biztos elfér. egyelőre csak ismerkedés fázisa van, és még marad is egy darabig.
-
bnss
veterán
Talán ez a legjobb hely a kérdésemnek, próbált már valaki 200mm széles házba (Gigabyte Poseidon) ~160mm magas processzor hűtőt szerelni? Mérésem alapján elfér, de azért lennék kíváncsi esetleges felhasználói tapasztalatokra.
Nevezetesen egy Xigmatek S1283-ról lenne szó.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vasinger! #8831 üzenetére
Nem Ninja 2 Plus a ventis a non plus meg a mezítlábas. Link
mod:
Ha jó a házszellőzésed elviszi passzívban. Tehát legalább egy 12-es ventid van a ház hátában a Ninjával egy magasságban, ami legalább 30-40m3/h-s légszálítással bír. Esetleg a tápodban is 12-es venti van, ami lefelé fúj a hűtő felé, nem hátra mint a régi tápok akkor pláne.
-
bartucc
addikt
Persze én se, tartalék lesz, pénteken jön a 350-es FSP.
Témába vágó kérdés: AC Alpine7 pro-m van. Aprocimat tuningoltam, és 3 Ghz felett már 1,5 v kell neki..., hogy stabil legyen, de ekkora fesszel meg nagyon melegszik. A gond az hogy hiába pasztázom be jól, a proci 70 fok körül jár, terhelve, majd még tovább melegedne, de már lassul a rendszer a magas hőfok miatt, ezért nem nyúztam tovább. Arra gondolok hogy az aluminium felület egyszerűen nem tudja jól átvenni és elvezetni a hőt, mert a borda kézmeleg sincs. Van ebben reláció?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Köszönöm, a helpet, neked is bartucc!
A CM 212 lett volna esélyes, de ha nem, hát nem. Bár én is lefogom mérni, jobb a biztonság.
Egyébként a ninja 2 nem rossz választás lenne, látva a 6 hőcsövet. Ahhoz adnak ventit alapból, vagy csak dísz rajta mindenhol? Mert akkor talán megérne 10k-t is.
A ninja2 megbirkózna, mondjuk egy Core 2 Quaddal is, kisebb tunning mellett?
Bocsi, a sok kérdésért, csak ha már ilyen drága dologról van szó...
-
Henk
veterán
válasz
bartucc #8826 üzenetére
Persze az "Ungarische Fabrik" az megy,de nem biztos,hogy mindene esetben jó ha áttervezzük azt amit a tervező megálmodott.Ha találsz bele egy közel azonos légyszállítású ventit akkor a hagyományos megoldással is jól fog működni szerintem.Azt azért zárójelben megjegyezem,hogy én nem vagyok híve ennek a táp venti cserélgetésnek.
-
bartucc
addikt
válasz
Elnéztem a ház tipusszámát (1026-helyett 1020-nak néztem)
, köszi a javítást!
Vasinger!: elnézést a rossz válaszért
-
elfelejtette
veterán
válasz
Vasinger! #8813 üzenetére
Hy!
Mivel ha jól olvastam, a házad 190mm széles, ezért néhány extra magas hűtő problémás lehet. Haver CM Centurion534-es háza 202mm, és a 152mm magas Ninja2 fölött pontosan 20mm van a ház oldalának a síkjáig, tehát ebből még lejön a ház oldala, tehát kb. 15mm ráhagyás van. a te házad ennél 12mm-rel kisebb, tehát max. 155mm magas hűtőt tudsz problémamentesen beszerelni. A CM HYPER212 160mm, a CM HYPER Z600 160mm, a XIGMATEK HDT-S1283 159mm, tehát ezek NEM fognak beférni!
A fentebb leírt SCYTHE NINJA2 152mm, tehát az pl. beférne.
Üdv. -
Aviszti
tag
thermaltake golden orb2 na ezt ajánlom mindenkinek e6400 @3,4 37 fok
http://www.argep.hu/product_392627.html
-
bartucc
addikt
válasz
urbanjozsi #8814 üzenetére
Hát passzívban kevés lesz, de egy 5v-os venti csodákra képes
-
bartucc
addikt
Most is kérdeznék:
A tartalék tápban ventit kéne cserélni, egy 350W-os mercury. Egy 0.13A-os venti volt benne. Most van előttem kettő cserealany: egy új, de 0.09A-os, vagy egy régi, de újraolajozott, hangosabb 0.15-ös. A gyengébb is elég lesz, vagy ne kockáztassak?Vasinger!: CM Hyper 212 talán jó lenne, ezeket talán: CM hiper Z600, Scythe Ninja Plus Rev. B
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ Asus Triton 75-öt? Egy AMD X2 5000-hez használnám, lehetőség szerint passzívan. Ha valakinek van tapasztalata megoszthatná. Köszi -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Milyen hűtőt ajánlanátok, ami azért belefér egy Casetek 1026-os házba és egy E8400-at is elbír 4.0 GHz-en. Maximum 10k legyen, de inkább 10 alatt legyen az ára.
-
Henk
veterán
válasz
betyarr #8811 üzenetére
Csak,hogy itt is itt legyen.
Szerintem a gyártó nem hazudna.
Nem tudom a system fan header mit takar.De ha 3 pines alaplapi csatira dugod a pwm-es ventit akkor nem fogja szabályozni.Nem tudom milyen lapot választottál,de az újabb lapokon főleg Gigabyte 2 db 4 pines csati van.Bár ha én is a másikra dugom akkor nem olyan tökéletes a szabályzás mert asszem a rendszer hőmérséklete függvényében szabályozza és mindig nagyon alacsony fordulaton hajtja. -
betyarr
veterán
csak hogy itt is itt legyen...
hát igen,azt már én is néztem.
vajon ha megkérdezem a gyártót,azok kötelesek az igazat mondani,vagy promócióból simán rámondják hogy lehet,akkor is ha nem?
azt nem tudod véleetlenül,hogy a system fan header az lényegében a 3 pines házhűtő csatlakozást akarná jelenteni?mert ha más nem marad,akkor úgy köttetem be.ilyenből kettőt írnak a kiválasztott lapomban. -
krokett
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy egy intel q9550-es procihoz milyen hűtőt ajánlanátok? Én egy CM Hyper 212 -esre gondoltam, ez szerintetek megfelelő?( ill nem tudjátok befér ez egy CM elite 331 házba?)
Válaszokat előre is köszönöm.
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Ingyen hozzá tudnék jutni egy Cooler Master ICT-D925R típusú hűtőhöz. Fel lehet ezt tenni egy E8500ra? És ha igen akkor mennyi értelme lenne? Jelenleg gyári hűtő van rajta. Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!