- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Közben nálam a G6 GTD keresés közben beesett egy ilyen, teljesen ellentétes hirdetés, és el is gondolkodtam rajta [link]. Ti mit láttok így hirdetés alapján bele?
Felszereltségre tetszik, az 1.6-tal szerintem meg tudnék barátkozni, a fogyasztása segítene is benne, és bár DQ200, ennyi kilométerrel úgy gondolom nem kell még tőle félni. Illetve a dologhoz hozzátartozik, hogy fb marketplace-en 200 ezerrel olcsóbban van már hirdetve az autó, ugyanakkor 13 hete fent van, valamiért nem megy el. Kérdés, hogy egy 5 éves dízelbe milyen felhasználás mellett került csak ennyi km, illetve SZÜF szerint 2019-ben károsult volt egy balesetben, ez a valóságban mekkora sérülés volt.
Nyilván látni, próbálni kell, de hátha ti észrevesztek itt mást is, amit én nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest