Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Februárban már bekérdeztem de akkor talán túl komolyan vettem, hogy kell Isofix.
Szóval vissza kell adni egy 1 literes 1gen Yarist, kell helyette egy rohangálós válságautó minél olcsóbban, a határ valahol 500 környékén van.
A felhasználás módja ovijárat és vásárlás falun belül, heti 1-2 út tizen kilométeres távra.
Nyilván benzines kellene.Az elvárások nagyon minimálisak:
- 2 gyerek elférjen hátul
- 4-5 ajtó, nem 2-3.
- Kormány és fékszervó
- Klíma jó lenne, de nem életbevágó
És ami a leges legfontosabb lenne: megbízható legyen, ritkán és keveset kelljen rákölteni.
Illetve nem olyan kocsit keresünk, amit ugyan most csak 500-ba kerül megvenni, de egy év alatt rá kell költeni még annyit.
Nem tudom, hogy kéne keresni. Ha mondjuk 350-500 közt keresek, akkor az 500-ra lealkudható autók kiesnek a pixisből. Régebben hallottam, hogy 1 millióért amit hirdetnek azok álmodozó 500 ezres kocsik.
Arról a vágyálmomról, hogy elkerüljem a seftes önjelölt 'tudjukkik' neppereket gondolom lemondhatok, de hogy tőlük nem veszek autót az biztos, sőt ha ingyen írnák a nevemre sem kéne.Tudnátok mondani tipikus válságautókat?
Olyan autótípus, amiből a kínálat közepe-felső 3/4-e nem fér bele az 500-ba, gondolom nem talácsolható, hiszen valószínűleg az állapota jelentősen rosszabb és sokat kell rá költeni a jövőben.
Gondoltunk pl Fabiára, de mivel az igazán szépek bőven 1 felett vannak, 500ért lepusztultak lehetnek csak nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest