Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Szeretnék tanácsot kérni autót illetően. A jelenlegi 1.2-es benzines fiestám kiesz a gatyámból fogyasztás szempontjából, és jó lenne valami más helyette. Hétköznaponként pár km-t megyek mindkét irányba, viszont hétvégente autópálya és/vagy országút is befigyel a másodlagos munkám/hobbim miatt. Szerintetek érdemes lenne váltani egy 1.4-es benzinesre, hogy legalább a vegyes fogyasztás jobb legyen? Igazából ez nem kérdéses, kell másik.
Dízel nyilván nem jó ötlet erre a minimális távolságra, és nagyobb benzines feltehetőleg nem igazán lenne jobb a nagyobb fogyasztás és magasabb biztosítás miatt. Nekem ami bejön, az az Alfa Romeo Mito például, viszont ha a multiair beszarik, az autó értékenek a fele megy az alkatrészre és munkadíjra. Tudnátok ajánlani valami lehetőleg kisebb, "jó" fogyasztással rendelkező, és relatív megbízható márkát és típust? Konkrét árat nem tudok sajnos írni, otthon hasonló évjárat és állapot kb. kétszer, háromszor többe kerül, mint itt.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Forrmell.enn
- EAFC 25
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest