- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
batai15 #177855 üzenetére
Én is ott lyukadtam ki pár hónappal ezelőtt, hogy ha váltok, akkor újra. Nekem a legfontosabb szempont, hogy ne kelljen vele folyamatosan szervizbe járni, mert az rengeteg értékes idővel jár, ráadásul kényelmetlen dolog egy ismerőst megkérni, hogy hurcibáljon verdáért a szerelőhöz, vagy esetleg taxizni stb...
Aztán bejött a képbe még egy dolog. Ha népszerű autót veszek újonnan, akkor pár évente elenyésző buktával tudom mindig egyre újabbra cserélni. Lásd az általad említett Suzukik, vagy akár Kiák, Hondák, Toyoták stb...
Sokan azt hiszik, hogyha kigurulnak a szalonból az új autóval, akkor rögtön milliókat buknak. De ez csak akkor igaz, ha ritka és/vagy drága/prémium kocsit vesznek. Pl. a legolcsóbb 3 éves Vitara a hahu-n 3,4M, de abban már 130.000 km van. A nagyja 4M körül tanyázik.Az autóhitelekhez abszolút nem értek, de tudomásom szerint vannak olyan konstrukciók, amik pont a sűrűbb cserét könnyítik meg anyagilag. Lehet hülyeséget írtam, majd valamelyik pénzügyi szakember topiklakó megírja a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- EAFC 25
- Opel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Ülőgarnitúra 3-2
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest