- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
davver
csendes tag
válasz
fabri07 #167400 üzenetére
Helló!
Èn nem règen kerültem pontosan ilyen helyzetbe egy viszonylag fapados kisebb de 200.000km futott autóból ültem át egy ismerősöm R. Fluence be ami Privilege felszereltsèg ès 80.000 van benne! A különbsèg èg ès föld a Renault javára bár mèg csak 2 hónapja van nálam de nagyon megszerettem a sedan hátrányaival együtt! Mindennapi használatra teljesen jó! Mi sokat autópályázunk vele ès sok cuccot eltud nyelni. Egy picit lomha de amúgy sem vagyok egy versenyző tipus! A kènyelem meg ebben az árfekvèsben pèldás! Csak ajánlani tudom hogy vedd meg, bár egy pici alku bele kell hogy fèrjen! 2M alá kène vinned az árat! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest