Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Cronerator #9387 üzenetére
ebben van gps is, nem tudom mi az ára, de még gps nélküli kültéri eszköz is van ami elég.
A wifi gondolom amúgy is le lesz tiltva...------
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy az ugyfelkapu.gov.hu oldal időtúllépéssel nem megy? Szombaton üzembe állítottam a dual wanos configot, az ügyfél sikongatott, olyan gyors lett 60/60 Mbit az eddig 8/0,3 mbit helyett, ma telefonál, hogy az ügyfélkapu nem megy.Próbáltam, hogy adott gép forgalmát a régi adsl netre terelni, de most akkor se megy, minden más oldal jó, tud letölteni, csak az ügyfélkapu nem megy
Én csak egy gépet látok, de állítolag egyiken sem megy
próbáltam ie, mozilla, firefox, proxy ki van kapcsolva, csak a kormányzati oldalak nem mennek, magyarorszag.hu, ügyfélkapu, stb. Mi lehet ez? (ez spec w10)
Én szerintem ez nem lehet mikrotik probléma !
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB 100% Akku Megkímét,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanci
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest