Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
adam900331
üzenetére
Az oktatóanyagban úgy mondták, hogy vagy interfészt kell állítani, vagy capsman ip címet, de akkor hozzáadtam mindkettőt. A bridge eredetileg none-ra volt állítva, tanácstalanságomban próbálkoztam vele.
A hiba egyébként az volt, hogy a datapath beállítás kimaradt (az oktatóvideóban nem volt benne, hogy azzal is kell foglalkozni), és így már szépen muzsikál., köszönöm!
A provision-os rész még nem akar menni, nem küldi le a cfg-t az ap-nak, hiába adom hozzá a rádiós interfészeket. Ezt majd később kinyomozom, egyelőre a cap interface-ket konfiguráltam a teszteléshez.
Kovindinka: ez jó ötlet, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold