- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
"megjavítok 1 óra alatt, és 20eFt lenne az új board "
hát szerintem nem
, persze nem tudom egyébként mennyire számolod a saját idődet. (nem azt amit kifizetnek, hanem a saját szabad időd, amit mondjuk egyébként a családdal tölthetsz.)
Ha a board 20e forint, az ügyféllel kifizettetem a boardot és a felprogramozást, ha megjavítom neki a boardot, nem kérhetem el az új board árát, nem tudok neki számlát adni, mondjuk kérhetek vmivel többet egyéb címen, de az én hasznom nem lesz lényegesen több.
Ezért írtam, ha nem SAJÁT részre, akkor én nem javítanék. Így se tudok nemet mondani ismerősöknek, idehoznak egy notebookot, nem bootol, megcsinálom, rámegy fél napom, nem kell cserélni semmit, nem kell újratelepíteni, nem veszik el semmi, egy gyors nagyon köszönöm-ért már többször megfogadtam, hogy legközelebb elküldöm, vagy mint az autó szervizek, kicseréltetem a legdrágább alkatrészt, mondjuk egy terás SSD
, ha kell ha nem, aztán a második cserénél már én is biztos jól járok
....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest