Új hozzászólás Aktív témák

• feel2006

tag

Sziasztok, felvetettem már ezt egy másik topicban is, de nem sikerült rá kielégítő választ kapni, hátha itt van olyan aki használja és tapasztaltabb mint én és hajlandó megosztani az információit. :)

Tapasztaltatok valami hasonlót, vagy én csináltam valamit rosszul az alábbiakkal?
    2-3 ROS verzióval korábban volt egy HEX-en (750 gr3) Dude szerver (külön csomagként volt feltéve, beállítva minden általam igényelt földi jóval. Egyszer csak jött egy frissítés -pontos verzióra nem emlékszem-, de talán 6.40.2-ről 6.40.3-ra frissítettem és elszállt minden, a router nem indult el, végül netinstallal tudtam életre kelteni. Ekkor meg már ugye a dude és a beállításai sehol.
    Kérdés, hogy hol szúrhattam el, vagy csak szimplán elkaszálhatta egy frissítés? Esetleg dude szerver használata esetén valamire jobban kell figyelni frissítéskor?
    Most megpróbálkoznék vele, hogy ismét beállítom a dude-t, de nem szeretnék ismét/ujra így járni, ezért kérek tanácsot/ötletet.
    Ugyan itt érdekelne, hogy a Tik-App-hoz hasonlóan Dude kliens létezik ami jó? Android-ra.

Köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés