Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Sziasztok, felvetettem már ezt egy másik topicban is, de nem sikerült rá kielégítő választ kapni, hátha itt van olyan aki használja és tapasztaltabb mint én és hajlandó megosztani az információit.
Tapasztaltatok valami hasonlót, vagy én csináltam valamit rosszul az alábbiakkal?
2-3 ROS verzióval korábban volt egy HEX-en (750 gr3) Dude szerver (külön csomagként volt feltéve, beállítva minden általam igényelt földi jóval. Egyszer csak jött egy frissítés -pontos verzióra nem emlékszem-, de talán 6.40.2-ről 6.40.3-ra frissítettem és elszállt minden, a router nem indult el, végül netinstallal tudtam életre kelteni. Ekkor meg már ugye a dude és a beállításai sehol.
Kérdés, hogy hol szúrhattam el, vagy csak szimplán elkaszálhatta egy frissítés? Esetleg dude szerver használata esetén valamire jobban kell figyelni frissítéskor?
Most megpróbálkoznék vele, hogy ismét beállítom a dude-t, de nem szeretnék ismét/ujra így járni, ezért kérek tanácsot/ötletet.
Ugyan itt érdekelne, hogy a Tik-App-hoz hasonlóan Dude kliens létezik ami jó? Android-ra.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest