Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
Tamarel
üzenetére
Csináltam most egy mérést, nálam az ATV4k madzagon hozott átlag 550mbps (iperf3 a NAS-rol), de wi-fi is megvolt átlag 450mbps.
ONT egyik portjaban a NAS, másikra egy Deco M5, onnan passzív switch, abból ágazik el a settopbox es az ATV fele.
(lehet tegnap rosszul mondtam, sok a madzag a TV alatt) -
hoffman_
nagyúr
válasz
Tamarel
üzenetére
ha már Apple TV, pár hete vettem Chromecast helyett. fixen kábelen megy a hAP ax2be. tvOS18-on többször volt stream (hbo, flix, apple) leállás, bufferelés, pixelesedés. illetve ha AppleTV streamből kiléptél másikba, az AppleTV homescreen befagyott a sorozat borítóval. restart nem oldja meg, csak soft reset. frissítettem tvOS26-ra, kevesebb buffer, de még van és ugyanúgy fagy.
ilyen volt nálad valaha? refurb készülék volt, azon aggódom, hogy nem véletlenül...
-
aujjobba
addikt
válasz
Tamarel
üzenetére
Az nem túl acélos, ráadásul két helyiségben is van ilyen eszköz, ezek szerint erdemes lenne maradniuk kábelen.
Akkor viszont be kellene húzzak plusz kábelt a nappaliba, külön a settopbox-nak es az ATV-nek.Igy meg mar nem lesz eleg az L009 nyolc portja, hacsak egyelőre nem kotom be a kis szobák fali csatlakozoit, azokat úgysem használjuk egyelőre semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Outlook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Escape from Tarkov
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold