- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
D-LAN|FuRioN #24903 üzenetére
"ha új vonalú Cisco eszközöket használtál már (nem 50 ezres kategóriában) akkor legszívesebben felgyújtanád kb"
Mondjuk inkabb ugy, hogy az elmult 20 evben olyan cisco eszkozokon dolgoztam egy-egy ugyfelnel amelyek nem, hogy 50ezer felett vannak, de az arukbol kulon-kulon egy kisebb falut is siman megveszel .
"1+ millás controllerrel"
Ezt nem ertem, eleve nagyon pici deployment lehet, ha egyetlen kontroller van csak. Az en otthoni halozatomban van csak egy kontroller. Az arkategoriat sem teljesen ertem, ez akkor valami licensz nelkuli kis vacak lehet. Egy tisztesseges kontroller megfelelo licenszekkel es supporttal listaaron 10-11 millio korul van, nyilvan ebbol meg lejonnek a partneri kedvezmenyek, cserebe viszont en meg nem lattam olyan halozatot, ahol ilyenbol negynel kevesebb lenne."szabványos POE+, POE++(60W) tápokkal nem volt hajlandó elindulni, console-on az arcodba vágja, hogy ismeretlen tápegység, ezért kikapcsolja a rádiókat"
Akkor annyira megsem szabvanyos az, bar nem derul ki, mifele eszkozrol beszeltel.
"szóval home környezetben egy ilyen ap kvázi használhatatlan, egy főfal elválasztás után gyakorlatilag minden frekvencián halott"
Nem tudom milyen konkret tipusrol irtal mert az nem annyira derult ki a sok smiley kozott, de egyreszt 1) szerintem ez nem baj, legalabb nem zavarom a szomszedot es o sem engem, 2) lehet, hogy azt a konkret tipust amit neztel nem home kornyezetbe szantak - traktort sem autopalyara vesz az ember, 3) rakjal fel tobb AP-t, nalam is ketto van mert ugy jott jobban ki ebben a lakasban."létrehozol egy kupac dolgot felépíted utána nem tudsz belenyúlni a közepébe, mert sorban vissza kell menned mindenen. Na ilyen a Cisco"
En is ilyennek lattam, amikor nem ertettem hozza."Ciscot részben a neve részben a lusta régi rendszergazdák viszik előre akik a multis környezetben a 30 év alatt oda szocializálták magukat, hogy 1, nem akarnak érteni hozzá 2, nem is értenek."
Ez is egy velemeny, megha szerintem butasag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- E-roller topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest