Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Nos, nem mondok még semmit, meglátjuk. Amúgy meg azt csinál a gyártó amit akar. Ez például most van nekik raktáron. Tudom, mindent megmagyaráznak nálunk. A legtisztább, ha adna egyet. Majd ad neki helyette a nagyker, annak meg a gyártó. Most nézem amúgy: "A vállalkozásnak továbbra is „törekednie kell” a termék 15 napon belüli javítására. Újdonság, hogy ha a javítási idő a 15 napot meghaladja, akkor a vállalkozás a fogyasztót legkésőbb a 15. napon tájékoztatni köteles a javítás várható időtartamáról. Ha a termék 30 napon belül nem javítható: 8 napon belül csere vagy vételár visszafizetés." Úgyhogy nekem belefér egy hónap, nem gond. Ha 16 port lenne rajt nem is érdekelne. Nyolcból azért legyen jó nyolc. Még jól jártam, mert az RB5009-et a getic-ről vettem, oda neccesebb elküldeni. De nem vagyok biztos benne, hogy onnan nem fordulna meg hamarabb. Hivatalos viszonteladók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold