- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Ért valaki a chateu-hoz (LTE6)? Szereztem egyet. Az egy dolog, hogy gyárilag félig le volt szabva a LAN aktivitásjelző LED. Bántotta a szépérzékemet, hogy nem villog. Felraktam egyet helyette két perc alatt, de szétszedni. Nem három forintos műanyagból van, ezt szétszedni, egy órámba került. Nade. Mi ez a sim locked ujraindításnál? Ha utána letiltom, engedélyezem akkor felmegy hálóra. Nade, nehogy már egy áramszünet után arra várjon, hogy belépjek, letiltsam engedélyezzem. Ezt vastagon eltolták és nem vallják be, vagy csak egyszerűen mélyen hallgatnak róla, vagy kapcsoljam ki a PIN-t, vagy lehet állítani valamit? Az LTE interface kap IPV6-ot, a gép felé hogy tovább? Ez nem lényeges annyira, teszt eszköz lesz. 16 mega tárhely, ezt is elbszták, csak gondolom hallgatnak mélyen ha szóba jön hogy mi szükség volt fillért bszni. Ennélfogva wifiwave2 se lesz, hiába 256 RAM meg ARM. De a lényeg, mi ez a sim locked?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest