- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XENISETE
csendes tag
válasz
E.Kaufmann #19585 üzenetére
Pár órája nagy nehezen összejött a filterbe fel vettem hogy a 80 porton be enged mindent.
Más kérdés. A www service mezőbe felveszem a privat ip címet. Az mennyire tud bezavarni? Nem nagyon értem, egyébként mert tegnap este is így próbáltam és nem jött össze. Hogy azóta mi változott, mi nem, nem tudom. Na mindegy a lényeg összejött. Nagy nehezen. Illetve még egy kérdés, a 80 port be engedése, annak folyamatosan nyitva kell hogy legyen? Vagy elég akkor, amikor meg kell újítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest