- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Mr Dini #14164 üzenetére
A mikrotik esetében az openwrt egyirányú utca, tehát a RouterOS-t nem biztos hogy sikerül visszatenni rá. A license kulcsot nem biztos, hogy vissza tudod állítani, és a RouterOS sem nyílt forráskódú.
Egyébkén miért kellene route-olni a rendszert, mit várnál ha sikerülne? Pl. tudsz fordítani linuxos cuccokat erre a procira?
A RouterOS-hez egyébként nem nagyon van törés sem, régebben akartam a PC-s verzióval játszani, de license nélkül eléggé korlátozott, megvenni meg nem akartam. Persze ha valaki nagyon keres, akkor valami 100éves verzió fellelhető, ami működik is (virtuális gépen teszteltem annak idején), de kétes, hogy esetleg rosszindulatú kód is van benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Vicces képek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest