Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Urak, tudnátok segíteni?
Itt maradtam egy félig bekonfigol Hex-S-el, úgy-ahogy megy rajta a net, de messze nem vagyok még boldog. Szeretném megtanulni a Router OS-t legalább felhasználói szinten (már ha van ilyen), de most egész egyszerűen nem fér a többi dolgom mellé.
Két fontosabb dolog lóg még, szeretném, ha VPN kapcsolatom már a router kezelné, nem az egyes helyi hálón lógó gépek. Találtam leírást rá, de nem boldogultam vele. Van működő eljárásotok ennek a beállítására?
A másik pedig egy második wifi hálózat összerakása lenne, ennek viszont fogalmam sincs, hogyan kezdjek hozzá. Ideális esetben három weifi hálózatot szeretek itthon látni, egyet a családnak, egyet a vendégeknek, egyet pedig a "dolgoknak". Nyilván a családin lévő gépek látják egymást és a netet, a vendégek csak a netet plusz 2-3 stream eszközt a házban, míg a harmadik, a dolgok nete egyáltalán semmit nem ad a rajta csüngőknek, csak net elérést.
Unify AP-k vannak amúgy a itthon, elsőre úgy érzem, a mikrotiken kell csinálni egy második lant a "dolgoknak" és azt adni a unify-oknak, hogy a megfelelő wifin azt adja, de ez csak elképzelés.
Köszi előre, ha tudtok picit segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold