Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vizcsap

tag

Sziasztok!

1-2 hónapja van egy hAP ac2-m és egy problémát nem tudok megoldani, remélem tudtok ötleteket adni, mi nincs beállítva.

A setup így néz ki (lebutítva):
    hAP ac2 --> TP-Link switch <-- Synology NAS, médialejátszó Coreelec-el

A médialejátszóba NFS-el van mountolva pár, NAS-on megosztott mappa, amiben filmek vannak. A médialejátszó látja a NAS-t, látja a megosztott mappákat, miután becsatoltam a mappát mindegyik filmet le tudom játszani.
    Van egy olyan beépített funkciója a Coreelec-nek, hogy indítás után nézze át a csatolt tárhelyeket és ha új tartalom van, azt szkennelje be, töltse le az új film(ek) képét, miről szól stb. Nálam ez a szkennelés nem indul el magától. Ha manuálisan indítom el, akkor működik a szkennelés, de automatikusan, bekapcsolás után nem.

Az előző routeremmel, ami egy TP-Link 1043ND volt ilyen probléma nem fordult elő. Kíváncsiságból visszacseréltem a két eszközt és a bekapcsolás utáni szkennelés azonnal elindul a TP-Link-en, úgyhogy ebből arra következtetek, hogy valami nincs jól beállítva a Mikrotik routeren.

Van valakinek ötlete?

A Mikrotik kezdeti beállítását ez alapján csináltam: http://skory.gylcomp.hu/mikrotik/mikrotik.html

Új hozzászólás Aktív témák