Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a CAPsMAN-hoz csatlakoztatott eszközöket (AP) hogy lehetne "elrejteni" Winbox elől, tehát hogy azzal ne lehessen rájuk közvetlenül csatlakozni? Perszer már ha létezik ilyen beállítás, mert egy Mikrotik hálózaton mint ha ezt már megfigyeltem volna, viszont neten rákeresve nem találtam ilyet.
Illetve egy másik kérdés, hogy a CAPsMAN alól történő frissítést hogy kell beállítani? Mert most hogy kijött az új szoftver és firmware, mondom ki is próbálom a távfrissítést, rányomtam az Upgrade-re, viszont nem csinált semmit, még csak hibaüzenetet sem dobott, így muszáj voltam manuálisan frissíteni a wAP-ot Winbox-on keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest