Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10012) ƬΛЯΛ válasza bacus (#10011) üzenetére


ƬΛЯΛ
senior tag

Nem próbáltam le, ez egy saját magam által készített leírásból lett "olvashatóvá" téve. Az elmúlt két hétben sok ügyfélnél kezdtük el bevezetni az OpenVPN-t a home office miatt. Egytől egyig Windows-os klienssel és a mai napig így működik hibátlanul mindenkinél. A key jelszófeloldását teljesen feleslegesnek tartom. Azért key. Egyébként a Windows-os OpenVPN kliens meg tudja jegyezni a felhasználónév + jelszó párost és a key jelszavát is, így ezt csak egyetlen egyszer kell beírni neki.

Általában 10-50 klienses kiszolgálásokról van szó, szóval stabilnak mondanám a működést. Személy szerint minden kliensnek szoktam beállítani pool tartományon kívüli fix remote IP-t, így könnyebben tűzfalazható mondjuk egy-egy kliens.

Mint írtam, 1-2 hete csináltam ugyan ezzel a technikával elég sok kliensnek VPN-t több ügyfélnél (értsd több különböző mikrotik routeren) is. Mindenhol szépen működik. Nem tudom Nálad mi lehet a gond :( Mit mond az OpenVPN kliens, mi van a logban?

Szerk:
Megpróbálhatod az OpenVPNServiceInteractive folyamatot újraindítani a task manager-be. Előfordulhat, hogy beragad, főleg ilyen cert váltásnál.

[ Szerkesztve ]

vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.