Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10011) bacus


bacus
őstag

Ezt most lepróbáltad? Mert én 10 éve használom az openvpn-t és sosem volt vele bajom, csak lejárt a certificate (illetve pár hét és lejár) és a most létrehozottal NEM megy.

"két ügyfélnél élesben" ? Ez nagy számnak számít? Mert nálam általában 100 felett van az aktív kliensek száma, igaz csak 5 win kliens volt, amiből kettőt ki tudtam szanálni...

Azért lett volna jó, ha visszaolvasol picit, mert linux kliensekről megy, mikrotik klienssel megy, csak a win10 -el nem megy, legrissebb és az egyel ezelőtti community oldalról leszedhető tizeshez való openvpn és frissen generált certificate-ekkel, több routeren lepróválva...

A leirásodból még kimaradt, hogy az aláirt kulcsokat az openssl-el jelszótalanítsd, így nem fog kérni az openvpn kliens se jelszót, de végül a legfrissebb openvpn már meg is tudná talán jegyezni a jelszót hozzá..., egyébként mehetne a kisokosba.
Kár, hogy nem működik nálam most. Valami változott..

[ Szerkesztve ]

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.