- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zozzant #59653 üzenetére
De minek villogsz rá, az mit segít neki? Legfeljebb a saját frusztrációdat vezeted le, cserébe ő megvakul.
Az ilyet megelőzni érdemes, és előtte menni, hogy lásson is valamit, illetve ne lepjen meg senkit szemből lámpa híján.
Anno nálam egyszer sötétedéskor az autópálya közepén derült ki, hogy mindkét tompítottam kiégett. Ott is páran villogtak rám ezerrel, de nem értem minek, hisz nyilván tudtam hogy elöl csak a helyzetjelzőm működik, a tompított meg rottyon van. Pót izzó híján ilyenkor nem sok opciód van. Megállsz aztán mész gyalog? Autópályán?
De ha van is pót izzó, akkor se szívesen cserélném az autópálya leállósávjában sötétben, mert úgy nagyobb eséllyel halok meg. Kb annyit tehetsz, hogy beállsz valaki mögé fixen (szerencsére tesóm velem volt külön autóval, aztán ő volt az lámpám elöl), aztán úgy mész a legközelebbi helyig, ahol veszel izzót. Egyébként meglepő, de mivel hozzászokott a szemem a sötéthez, így egész sokat láttam, az ilyen kívülről sokkal félelmetesebb.
Azóta mindig ellenőrzöm az izzót, hogy működik-e, nappal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest