Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
kommentek közt az alábbi van... ha tényleg ez a sztori és én jobbra kisívben lámpára szabályosan kanyarodnék, amikor egy ilyen barom belémjön (onnan, ahonnan épp senki nem is jöhetne, max megkülönböztető jelzéssel) ...akkor felőlem a vajúdó szűz máriát is hozhatja: krvanyját neki
lehet mosdatni mindenkit meg kitalálni jobbnál-jobb kifogásokat, amíg nem megkülönböztető jelzéssel ellátott járművet vezet az ember, addig nincs mentsége
"Hát a sztori röviden, hogy épp a húgommal jöttünk be a kerepesni, ő vezetett, beszélgettünk, minden rendben volt. Aztán előttem egy pillanat alatt elsötétült minden és az Uzsoki kórház SBO-ján tértem magamhoz. Hálás vagyok a húgomnak, hogy volt lélekjelenléte, és tudta, hova menjen nem pedig megállt az út szélére mentőket hívni, mert mire azok kiértek volna a helyszínre addigra olyan kritikus állapot kerültem volna, hogy mostanra biztosan nem élnék... Ha a húgom nem tudja, hol van a legközelebbi kórház, mert bepánikol, mert nem megfelelően mérlegel, annak tragikus következményei lettek volna.
Szó se róla, nem veszélytelen, ami a videón látszik. De vannak helyzetek, amikor kénytelen vagy mindent feltenni egy lapra. Szóval, reméld csak, hogy elveszik a jogsiját. Én nem kívánom, hogy kerülj hasonló helyzetbe, hiszen aki így gondolkodik, biztosan magára marad és meghal amíg a mentők kiérkeznek.
Szerintem ha el is veszik a jogsiját biztosan nem fogja bánni. A szememben ő egy hős. Én személy szerint kitüntetném. Jelzem, hogy - ahogyan a videón is jól látszik - rendkívül jó képességekkel vezet és önuralmát is sikerült megőriznie, hiszen még az irányt is jelezte folyamatosan.
Ha a helyzetemből átgondolnád a történteket, talán te magad is másképp fogod értékelni a videón látottakat. Talán te is örülnél, ha lenne a családodban olyan ember, akinek ennyire számítasz."
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest