Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
#01758976 #16592 üzenetére
Ugyan, hol gyanúsítottalak? Én csak vontam egy párhuzamot, és jeleztem, hogy biza sokan pofára estek. Sokan persze azóta is élnek a lakásukban. Az, hogy egy számomra ismeretlen iránt nincs bizalom, hadd ne legyen már bűn... De sok sikert, lehet, hogy működik az ötlet, és fél év múlva lesz két boldog ember itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#01758976 #16592 üzenetére
"Naiv vagyok. Nem változik itt semmi."
te, azért hátrébb az agarakkal. elég fura az ajánlatod, eléggé lóg a levegőben, és nemigen tudja senki, hogy mi lesz fél év múlva, megjelenik-e olyan gép, ami jobban izgatja majd az x100-nál stb. ha akarsz egy ilyen gépet, vedd meg, aztán fél év múlva hirdesd meg 170e ft-ért. vagy elmegy, vagy nem. de nem egészen értem, hogy miért vagy kiakadva, amiért nem sikerült azonnal és fél évre előre eladnod valamit.
-
-
FEDman
addikt
válasz
#01758976 #15773 üzenetére
Keresőben is elég nagy a különbség a kettő között. A GF2-höz gyártott opcionális LVF1 nagyságrendileg a FZ30-as szintjén van, ami azért ma már nem túl combos.
A GX1-nél az LVF2-es kereső már egész más tészta, sokkal nagyobb és jobb felbontású. Ez az EVF ugyan az mint ami a G1-G3 modellekbe is van. Ezt csak azért mondom, mert több esélyed van valamelyik boltba ezek közül valamelyikbe beletekinteni, mint hogy valahol eléd tegyenek egy opcionális keresőt.Plusz egy fontos infó, a GX1-en újra tervezték az EVF csatit, azaz a GF2-n csak a régi, a GX1-en meg csak az új EVF használható.
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz
#01758976 #15736 üzenetére
Ezt az üveget szépen körülírtad. (mondjuk, anyagiról nem esett szó, ez tény)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...